2777
2789
عنوان

خانم های وارد به گل و گیاه

1516 بازدید | 35 پست

سلام.صبح تون بخیر.دوستان من عاشق گل و گیاه هستم

اما متاسفانه خیلی گیاه خونه مون دووم نمیاره

مثلا این پتوس که الان عکسش رو میزارم چندساله دارمش و رشدش خوب بود

الان چند روزه یهویی برگهاش داره زرد میشه

الان عکسش رو میفرستم

کود هربان هم سه ماهی یه بار بهشون میدم

هوا گرم شده احتمالا يخاطر آبياريه

هر زنی برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که با شـانه‌ی انگشت‌هایش، گره دلتنگی موهای بلند زن‌را باز کند و بگوید که هرجور که باشی،زیبایی❤👩‍❤️‍👨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند روز یکبار آبش میدی

هر زنی برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که با شـانه‌ی انگشت‌هایش، گره دلتنگی موهای بلند زن‌را باز کند و بگوید که هرجور که باشی،زیبایی❤👩‍❤️‍👨
والله شوهرم آبشون میده.هفته ای یه بار فکر کنم

خب دیره هفته ای یکبار گیاه تشنه میشه حداقل هر ۳.۴ روز یکبار باید آب بدین و غبارپاشی کنین اب هم در حدی ک از زیر گلدان خارج شه و زیر گلدونی رو خالی کنین حتما

اگه زرد شده تشنه اش بوده که مرده 

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

برگاش بیحال شده بخاطر تشنگیه زمان آبیاری فاصلشو کمتر کنین

این وسط های ساقه ش داره خلوت میشه خیلی بدم میاد    

منم یه پتوس دارم تقریبا ۱۰ ساله هس اول سال گلدونشو عوض کردم شروع کرد ب زرد شدن برگاش کود تقویتی دادمش وفاصله زمانی آبیاریشو کمتر کردم الان خوب شده