2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اونجوری مزه تلخ نمیگیره ؟اخه تا گوشت هم باهاش سرخ شده میسوزه 

برای تفت دادن گوشت میخوای؟

یکم که سبک شد بریز توش باهم حسابی تفت میخورن بیشتر سرخ کنی میسوزه

❤️😍I'M BLESSED 😍❤️
برای تفت دادن گوشت میخوای؟ یکم که سبک شد بریز توش باهم حسابی تفت میخورن بیشتر سرخ کنی میسوزه

کمتر که تفت میدم خورشتم بدمزه میشه نمی‌دونم برا مرغ میخام 

کمتر که تفت میدم خورشتم بدمزه میشه نمی‌دونم برا مرغ میخام

چطور میپزی که بد میشه شاید کارت از جای دیگه غلطه ربطی به پیاز نداره اتفاقا پیازش خامتر بودنی با مرغ تفت میخوره بهتر میشه

❤️😍I'M BLESSED 😍❤️
چطور میپزی که بد میشه شاید کارت از جای دیگه غلطه ربطی به پیاز نداره اتفاقا پیازش خامتر بودنی با مرغ ...

نه مطمعنم از پیازه یا کم تفت میدم یا زیاد چون یه دفعه با پیاز نگینی درست کردم اونجوری نشد 

نه مطمعنم از پیازه یا کم تفت میدم یا زیاد چون یه دفعه با پیاز نگینی درست کردم اونجوری نشد 

خب با پیاز نگینی درست کن من اکثرا خلال میکنم یا رنده درشت

❤️😍I'M BLESSED 😍❤️
میخواستم امروز از پیاز داغ هام عکس بگیرم گفتم به چه کارم میاد اینجاست که به دردم میخورد کاش میگرفتم ...

بزرگواربایداول روغنوروداغ کنیم بعدپیازبریزیم یاپیازوابش خشک شدروغن بریزیم

بهترین ادمهای زندگی همانهایی هستندکه وقتی کنارشان می نشینی چایی ات سردمی شودودلت گرم
بزرگواربایداول روغنوروداغ کنیم بعدپیازبریزیم یاپیازوابش خشک شدروغن بریزیم

چه فرقی می‌کنه .من پیاز رنده رو کم تفت دادم متوسط تفت دادم امشبم زیاد تفت دادم که رنگش قهوه ای شد بازم غذام بد مزه شد همش یه جور مزه میده مطمعنم هستم که مال پیازه چون یه بار با پیاز خوردشده درست کردم اینجوری نشد .اما طعم پیاز نگینی رو تو غذا دوس ندارم واقعا موندم مشکل کجاست