2777
2789
عنوان

قیمه

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 42 پست
من که دو ماهه و نیمه تمام هرچی مراقب کرده بودم هرچی قرنطینه کردم هرچی رشته کردم پنبه شد ، دود شد رفت ...

چه سخت .ولی افطارو ب هیچ وجه درک نمیکنم از نطرم حق الناس در حق مردم هیچ در حق پرستارا حالا هرکیم میخواد توهین بکنه بکنه این ی حقیقته

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
من که دو ماهه و نیمه تمام هرچی مراقب کرده بودم هرچی قرنطینه کردم هرچی رشته کردم پنبه شد ، دود شد رفت ...

ای بابا.همین دیگه کلی مراعات اخرشم این شه

الهی....گاهی....نگاهی(همه زندگیم دخترام)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرچی کمتر رعایت بشه دیرتر تموم میشه مگر وقتی که واکنسش بیاد و رایگان به همه بزنن که هیچوقت این اتفاق ...

افرین حرف منم همینه اگه مردم از اول دو سه ماه تحمل میکردنو بیرون نمیرفتن شاید الان وضعمون این نبود الان یجور رفتار میکنن انگار تموم شده 

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
افرین حرف منم همینه اگه مردم از اول دو سه ماه تحمل میکردنو بیرون نمیرفتن شاید الان وضعمون این نبود ا ...

دقیقا..جالبه ماهایی که رعایت میکنیم تازه بخاطر کار درستمون از دوست و آشنا متلک هم میشنویم!!!!😒

درخواست دوستی قبول نمی‌کنم || کاربر گرامی، اینجا یه سایت تبادل نظر عمومی هس نه چت شخصی و هرکس میتونه به هر پستی ری‌اکشن بده. پس اگه به پستت توی یه تاپیک ریپلای زدم، نگو: «با تو نبودم. مخاطبم استارتر بود» این حرف خیلی مسخره است.
چه سخت .ولی افطارو ب هیچ وجه درک نمیکنم از نطرم حق الناس در حق مردم هیچ در حق پرستارا حالا هرکیم میخ ...

سخت واسه یه دقیقه اش بود 

وقتی شنبه همه رفتن سر خونه زندگیشون من خاکبرسر شدیدا تنگی نفس گرفتم و گلوم میخارید طوریکه چنگ میزدم به گلوم و ته بینی و حلقم میسوخت 

با خودم گفتم کرونا گرفتم بدبخت شدم 

رفتم بیمارستان 

فک کن منی که شوهرم از پله افتاد پیشانیش شکست از ترس نبردمش بیمارستان ، کارم کشید به بیمارستان 

خداروشکر کرونا نداشتم انرژی فصلی باعث شده بود ایم گرفتم 

کلی اسپری داد با یه عالمه دارو هرجا گل و گیاه باشه و پرنده نباید برم و تمام مواد شوینده رو ممنوع کرد 

بخدا گرخیده بودم 

شده باران بزند بر بدن پنجره ات ... ناگهان بغض بیفتد به تن و حنجره ات ..؟!💔
دقیقا..جالبه ماهایی که رعایت میکنیم تازه بخاطر کار درستمون از دوست و آشنا متلک هم میشنویم!!!!😒

اره اتفاقا چند روز پیش خواهرشوهرم ک اصلا رعایت نمیکنه و میره شهرای دیگه حتی بهم زنگ زد گف یعنی چی مثلا چرا کلاس میزاری از خونه بیرون نمیری😐😑

سخت واسه یه دقیقه اش بود  وقتی شنبه همه رفتن سر خونه زندگیشون من خاکبرسر شدیدا تنگی نفس گرفتم ...

وای عزیزم خدارو شکر چیزی نبوده

اره اتفاقا چند روز پیش خواهرشوهرم ک اصلا رعایت نمیکنه و میره شهرای دیگه حتی بهم زنگ زد گف یعنی چی مث ...

آدم می‌مونه چی بگه واقعا

درخواست دوستی قبول نمی‌کنم || کاربر گرامی، اینجا یه سایت تبادل نظر عمومی هس نه چت شخصی و هرکس میتونه به هر پستی ری‌اکشن بده. پس اگه به پستت توی یه تاپیک ریپلای زدم، نگو: «با تو نبودم. مخاطبم استارتر بود» این حرف خیلی مسخره است.
ای بابا.همین دیگه کلی مراعات اخرشم این شه

بخدا تا مرز جنون میرفتم بر میگشتم 

خدا خدا میکردم که جلوی مراسمات گرفته بشه و برگذار نشه که شد 

پست جدیدم به کاربر fati_tork رو بخون چه بلایی سر خودم اوردم از ترس

وای عزیزم خدارو شکر چیزی نبوده

بازم خداروشکر کرونا نگرفتم نمردم 

همش میگفتم پدر بزرگم مرد منم باخودش بر 

اخه خیلی بهم وابسته بود گفتم اونورم ول کنم نبود منو با خودش برد 

خخخخخخ😂😂😂

بازم خداروشکر کرونا نگرفتم نمردم  همش میگفتم پدر بزرگم مرد منم باخودش بر  اخه خیلی بهم و ...

🤣