2777
2789
عنوان

باشوهرم دعوام شده داغونم! خستم

605 بازدید | 51 پست

مثلا بردم بیرون یه هوایی بخوریم بستنی خرید، من وانیلی دوسندارم، بهش گفتم ببین اگه کاکائوداره بگوبریزه نبرد، گفتم اینجوری خوشمزه نیست دوستندارم، اینم شرش کرد که من هرچی میگیرم تودوسنداری و کشش داد دادمیزدسرم دخترم کلی ترسید، کلی حرف به خونوادم زد وبددهنی کرد، خیلی عصبی وحق به جانبه، دلم خیلی شکست، هیچوقتم قبول دارنمیشه اشتباه کرده همیشه طرف مقابلش مقصره پاپیش نمیزاره بگه مقصربوده بعدم اومدخونه خوابید، بیش ازحدصلح طلبم همیشه پاپیش گذاشتم میخام دیگه نذارم، چجوری طاقت بیارم قهربمونم؟؟؟؟ 

ازخودم تعریف نمیکنم خیلی خوشگلم خیلی ازش سرم، بعصی وقتافکرمیکنم خودموحیف کردم، اگه بخاطربچم نبود میذاشتمشومیرفتم اماآینده بچم برام مهمه... 

راستی من کاربرخاموش بودم امشب خیلی دلم شکست

میتونستی خیلی صمیمانه تر بگی هرکی باشه همین واکنشو نشون میده والا🎈😊

الان.روشنفکرا.میان#  

خانوم بادکنکی:پنجمین کاربریمه از سال ۹۲🎈🎈🎈🎈بحث بابیشعور ممنوع😑فاز اونایی که تاپیک میزنن و میگن نظر نده اگه موافق نیستی یا اگه نظر بدی میگن اعتقاداتت بزار برا خودت نکن بزور توی سر دیگری رو درک نمیکنم /:اینجا دفتر خاطراتت نیست که دست هرکی دلت بخواد بدی برات یادگاری بنویسه یه سایت عمومیه نمیخواستی کسی دخالت نکنه اینجا نمینوشتی فازت درک نمیشه به مولا 😐😐من دخترم دختررر بادکنک دوست دارم به خودمم مربوطه میزارم تو پستام😒🎈اونروز یه خانوم میگفت: بادکنک برا ما ترکا معنی پوچ و توخالی بودن طرف میده منم اینجوری😶😐 نگاش میکردم توی تاپیک (خودم ترکم😍)🎈🎈🎈🤔فکر اینکه ندای لبیک از کعبه بلند بشه دیوونم میکنه😍الهم عجل الولیک الفرج🎈🙂❤!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همیشه توو دعواهامیگیم اگه بچم نبود ی دیقه هم زندگی نمیکردم باهاش ولی تااشتی وخوشیم یادمون میره

عصبی نباش تووهرزندگی هس

گلسین! تسلی وئرمسین واخت اوزانماسین   گلسین! بوندان آرتیق داهاجانیم یانماسین  گلسین! اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر     گلسین! اونامندن باشقاسی توخونماسین  گلسین ! اوز_اوزه دایاناق هئچ دانیشماسین  گلسین!+ اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر🦋🍃🍀

بیخیال بخاطر یه بستنی همه چیزو ب کام خودتون زهر کردین....

الان شرایط اقتصادی یجوریه ک همه مردا بی اعصابن..میان خونه میخوان فقط آرامش داشته باشن...سعی کنیم ایراد الکی نگیریم...

میدونم شماهم حق داری حتما از خونه خسته ای ....ولی چ میشه کرد شرایط اینجور شده...

ما ک خوزستانیم دوباره همه جارو تعطیل کامل کردن...حالا کی با این مردا سر کنه از فردا😢

💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین

میتونستی بگذری و بحث نکنی......نمیدونم چرا خانمها تو این موقعیت سرتری خودشون میاد جلو چششون و اگه اما واگری نبود حتما جدا میشدن.....زندگی زیباست یه شعار نیست زندگی رو خودتون با رفتارهاتون زیبا میکنید یا زشت وتلخ

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........
عجب بنده خدا ک چیزی نگفت  از نظر شما صمیمانه تر چجوریه؟؟؟ میشه لطف کنی و بگی؟

از نظر علم روانشناسی گفتن مستقیم رفتار بد همسرم اونو بهتر که نمیکنه هیچ بدترم میکنه 

استارتر میتونست بگه عزیزم اگر کاکائویی میخریدی خوشحالتر میشدم 

یا اگر بری برام یکم کاکائو بزنه منو خوشحال تر میکنی 😊🎈

خانوم بادکنکی:پنجمین کاربریمه از سال ۹۲🎈🎈🎈🎈بحث بابیشعور ممنوع😑فاز اونایی که تاپیک میزنن و میگن نظر نده اگه موافق نیستی یا اگه نظر بدی میگن اعتقاداتت بزار برا خودت نکن بزور توی سر دیگری رو درک نمیکنم /:اینجا دفتر خاطراتت نیست که دست هرکی دلت بخواد بدی برات یادگاری بنویسه یه سایت عمومیه نمیخواستی کسی دخالت نکنه اینجا نمینوشتی فازت درک نمیشه به مولا 😐😐من دخترم دختررر بادکنک دوست دارم به خودمم مربوطه میزارم تو پستام😒🎈اونروز یه خانوم میگفت: بادکنک برا ما ترکا معنی پوچ و توخالی بودن طرف میده منم اینجوری😶😐 نگاش میکردم توی تاپیک (خودم ترکم😍)🎈🎈🎈🤔فکر اینکه ندای لبیک از کعبه بلند بشه دیوونم میکنه😍الهم عجل الولیک الفرج🎈🙂❤!

منم قهر کردم😁چرا چون یکم دیرتر امدم خونه .خون مامانم بودم البته از دیشب اینم زود امده بود از سرکار.پشت تلفن گفت چرا دیر میای .دوباره امدم خون بازم گف منم یکم عصبی شدم.شام نخور خابید منم گفتم ب یه ورم😎

عجب دریای. سحر آمیزیه غم های عالم🥲🙃
منم قهر کردم😁چرا چون یکم دیرتر امدم خونه .خون مامانم بودم البته از دیشب اینم زود امده بود از سرکار. ...

دلتنگت بوده حتما🙁

💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین