نی نی قشنگم.😍بی صبرانه منتظر اومدنت هستم.منو خدا بهم قولی دادیم تاقبل اومدنت.۳ تا مشکلم حل شه.امیدوارم پاقدمت خیر و پربرکت برای منو باباییت باشه نفسم😗😗
اگر مقدوره برو خونه مامانت ی مدت نباش و بگو سختمه دست تنها حالم بده تا حساب کار دستش بیاد بعدم دیگه چاره ای نیست خواهر مردا هم زیر فشار کار و گرونی و زندگین و دغدغه دارن باید تا حدی تحمل کرد
الهی بگردم خب چرا همینا رو بهش نمیگی تنهایی که حامله نشدی که همه کارا رو تنهایی بکنی
میگم فایده نداره بش گفتم تو ک بیای باهم پیاده روی کنی حس بهتری دارم انگیزه دارم ب خرجش نمیره میگ خستم درسته کارش خیلی سخته و خسته میشه اما ی روزایی مثل امروز از صب خونه بود سرکارم نرفت بم قول داد امروز کارامو بکنه اما باز ب اینو اون میگهههه اهههه قبلا خیلی خوب بود نمیدونم چی تغییرش داده
تو وصل بودی به بهشت.... ومن وصل شدم به تو👶و بهشت کشیده شد به زیر پاهایم😍دانیالِ مامان...وجودم.
خر شدم بلانسبت چون سراولی یکم اذیت شدم تا باردار شدم دردسر کشیدم گفتم دوتا بشن اینم عشق بچس خرم کرد ...
عیب نداره گلم.حرص نخوراروم باش.اغلب مردااینطورن
نی نی قشنگم.😍بی صبرانه منتظر اومدنت هستم.منو خدا بهم قولی دادیم تاقبل اومدنت.۳ تا مشکلم حل شه.امیدوارم پاقدمت خیر و پربرکت برای منو باباییت باشه نفسم😗😗
ویژگیا مثبتشون ببین یا رک باهاش حرف بزن ک از اخلاقش ناراحتی.تو خودت نریز