2777
2789
عنوان

خسته شدم ازش چکار کنم بااین شوهر

743 بازدید | 34 پست

الاناس ک درد زایمان بگیرم بچه کوچیک دارم گفت حامله شو خودمم کمکت میکنم اما هییییچ همش سرکار بود کم پیش اومد ک کمک کنه ازینور پخت و پز و بشور بساب ازینور بچه کوچیک ازینور حاملگی هیچکی بفکر من نیس نشد یبار ببرتم پیاده روی هرچی میگم میخوام برم پیاده روی میگه بامادرم برو میگم قرص میخوام ب برادرش میگ بره بخره و هرچی بخوام ب اینو اون میگه خسته شدممم قبلا اینجور نبود بخدا الان از عصبانیت نمیدونم چکار کنم ک اومدم تاپیک زدم

تو وصل بودی به بهشت.... ومن وصل شدم به تو👶و بهشت کشیده شد به زیر پاهایم😍دانیالِ مامان...وجودم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چراحامله شدی ک بچت کوچیکه

نی نی قشنگم.😍بی صبرانه منتظر اومدنت هستم.منو خدا بهم قولی دادیم تاقبل اومدنت.۳ تا مشکلم حل شه.امیدوارم پاقدمت خیر و پربرکت برای منو باباییت باشه نفسم😗😗

باخانوادشم زندگی میکنم مادرش هم هررررررکاری میکنه منت میزاره حالم بهم خورد بخدا دگ تحمل ندارم واسه زایمان هم بدلایلی نمیرم خونه پدرم.میام همینجا سر اون بچمم خییییلی اذیت شدم چقد گشنگی کشیدم تو شیردهی الانم ک بچه کوچولو اخه کی دلش برام میسوزه ک برام غذا لبپزه ظرف بشوره مادرشوهر؟خواهرشوهر؟یا همعروس ؟

تو وصل بودی به بهشت.... ومن وصل شدم به تو👶و بهشت کشیده شد به زیر پاهایم😍دانیالِ مامان...وجودم.

اگر مقدوره برو خونه مامانت ی مدت نباش و بگو سختمه دست تنها حالم بده تا حساب کار دستش بیاد بعدم دیگه چاره ای نیست خواهر مردا هم زیر فشار کار و گرونی و زندگین و دغدغه دارن باید تا حدی تحمل کرد

الهی بگردم خب چرا همینا رو بهش نمیگی تنهایی که حامله نشدی که همه کارا رو تنهایی بکنی

میگم فایده نداره بش گفتم تو ک بیای باهم پیاده روی کنی حس بهتری دارم انگیزه دارم ب خرجش نمیره میگ خستم درسته کارش خیلی سخته و خسته میشه اما ی روزایی مثل امروز از صب خونه بود سرکارم نرفت بم قول داد امروز کارامو بکنه اما باز ب اینو اون میگهههه اهههه قبلا خیلی خوب بود نمیدونم چی تغییرش داده

چراحامله شدی ک بچت کوچیکه

خر شدم بلانسبت چون سراولی ی‌کم اذیت شدم تا باردار شدم دردسر کشیدم گفتم دوتا بشن اینم عشق بچس خرم کرد ولی فقط عشق بچس کلا کاری نمیکنه فقط پول میده تنهاهم اجاززززه ندارم‌برم بیرون.دکتر میبرتم خودش

اگر مقدوره برو خونه مامانت ی مدت نباش و بگو سختمه دست تنها حالم بده تا حساب کار دستش بیاد بعدم دیگه ...

اره کارش خیلی سخته اما درآمدش بالاس.نمیتونم برم خونه بابام بمونم خو گفتم ک

خر شدم بلانسبت چون سراولی ی‌کم اذیت شدم تا باردار شدم دردسر کشیدم گفتم دوتا بشن اینم عشق بچس خرم کرد ...

عیب نداره گلم.حرص نخور‌اروم باش.اغلب مردااینطورن

نی نی قشنگم.😍بی صبرانه منتظر اومدنت هستم.منو خدا بهم قولی دادیم تاقبل اومدنت.۳ تا مشکلم حل شه.امیدوارم پاقدمت خیر و پربرکت برای منو باباییت باشه نفسم😗😗
خونسرد باش اینطوری فقط خودتو عذاب میدی

خییییییلی دارم سعی میکنم بخدا خسته شدم ی امروز ک خونس همش یا خواب یا گوشی یا تلویزیون الان جفتمه داره فیلم میبینه زیر پتو میرم احساس میکنم مخم داره میترکه از عصبانیت نشد بگه چیزی خوردی گشنته چیزی هییچ

عیب نداره گلم.حرص نخور‌اروم باش.اغلب مردااینطورن

چی بگم والا خیلیا هم دیدم خیلی خوبن

میگم فایده نداره بش گفتم تو ک بیای باهم پیاده روی کنی حس بهتری دارم انگیزه دارم ب خرجش نمیره میگ خست ...

چرا اینجوری اومد😑

چی بگم والا خیلیا هم دیدم خیلی خوبن

ویژگیا مثبتشون ببین یا رک باهاش حرف بزن ک از اخلاقش ناراحتی.تو خودت نریز