2777
2789
عنوان

عکس

1703 بازدید | 130 پست

سلام من چن وقت پیش شنیدم از نامزد سابقم ک میگفت دوستام میگفتن دختری ک باهشی زشته 

این واقعا رفت رو اعصابم هنوزم نتونستم کنار بیام باهش وای میگفت زیبایی سلیقه ای و من ازت خوشم میومید و بیا برگرد دوباره باهم باشیم حالا  یک بارم شنیدم ک چون من از یکی از شهرهای بزرگ ایرانم در برخورد با با ادمایی ک مال اون شهر نیستن  میگن بهت نمیخوره فلان جایی باشی مث اونا نمیپوشی و ...

حالا میخوام عکس بذارم و سریع بردارم 

میشه بیایید و نظرتون  بدین و اینک من تقریبا نسبت به این عکسی ک میدارم الان بی حجاب تر شدم از بس ک این حرف ک بهت نمیخوره مال فلان شهر باشی رفت رو اعصابم ولی به هرحال بازم تقریبا تو همین سبکی هم ک عکسمک میذارم

هیچ وقت تنهایی زندگی عادت نشد !از روزی ک فهمیدم  تنها افریده شدیم تا امروز زجر کشیدم فقط گاهی تونستم ذهنمو منحرف کنم از اصل قضیه اما تنهایی انکار ناپذیر بود همیشه ...توهم تنهایی مث من !

نذار😑

❤روز قدس ❤روزی است که باید به همه ابرقدرت ها هشدار بدهیم که اسلام دیگر تحت سیطره شما به واسطه عمّال خبیث شما، واقع نخواهد شد. روز قدس روز حیات اسلام است. باید مسلمین به هوش بیایند. باید بفهمند قدرتی را که مسلمین دارند».القدس لنا🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نذار😑

چرا نذارم سریع هم برش میدارم 

ولی فقط میخوام عیب رو بدونم 

هیچ وقت تنهایی زندگی عادت نشد !از روزی ک فهمیدم  تنها افریده شدیم تا امروز زجر کشیدم فقط گاهی تونستم ذهنمو منحرف کنم از اصل قضیه اما تنهایی انکار ناپذیر بود همیشه ...توهم تنهایی مث من !

وقیح.در.کمین.است#  

همیشه توکلت به خدا باشه و امید وار باش؛    نا امیدی از جانب شیطان است.همیشه سعی کن خوبی های اطرافیانتو پیدا کنی و تو ذهنت مرور کنی؛ روزی دوتا خوبی پیدا کن👌امکان نداره پشیمون بشی از اینکار.به مشکلات بخند و بهشون ثابت کن تو اشرف مخلوقاتی و قوی تر از اینی هستی که بخواد زمینت بزنه؛ پاشو و مقاومت کن و نابودش کن😊.وقتی میم مشکلات رو برداریم‌ زندگی شیرین می شود         خـدا گر ز حــکـمـت ببندد دری ؛ ز  رحـمـت گشاید در دیگری. برای سلامتی و ظهور منجی عالم بشریت ؛امام زمان (عج) صلوات بفرستید.
زود بزار

اگه صفحه اول باشه شیدم میره تو گوگل درسته؟