2777
2789
عنوان

عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1703 بازدید | 130 پست
نه زشت نیستی چرت گفتند 

مرسی ک صب کردین و نظر دادین 

هیچ وقت تنهایی زندگی عادت نشد !از روزی ک فهمیدم  تنها افریده شدیم تا امروز زجر کشیدم فقط گاهی تونستم ذهنمو منحرف کنم از اصل قضیه اما تنهایی انکار ناپذیر بود همیشه ...توهم تنهایی مث من !

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم نامزد ثابتت شکرخورددرعین سادگی وباحجابی جذاب وزیباهستی...ولی خب الان بیشترچشم هاجذب مدادرنگی ه ...

مرسی ک انقد بهم لطف داری 

قطعا شما هم خیلی خیلی قشنگید ما فقط یکم احتیاج به نطر همدیگه داریم 

هیچ وقت تنهایی زندگی عادت نشد !از روزی ک فهمیدم  تنها افریده شدیم تا امروز زجر کشیدم فقط گاهی تونستم ذهنمو منحرف کنم از اصل قضیه اما تنهایی انکار ناپذیر بود همیشه ...توهم تنهایی مث من !
23 سالمه  دیگ الان عوض شدم از بس شنیدم میگن بهت نمیخوره مال فلان شهر باشی

در کل خوشگلی عزیزممممم :) اینم بگم 

فقط تیپت سنتی انتخاب میکنی مثل زنای قدیمی اگه اینستا داری مدلا رو ببین الگو بگیر موقع خریدم یه کم با وسواس خریو کن مثلن من اصن مانتوت دوس نداشتم مال زمان ۱۰ سال پیشع یا کفشت مال زناس  رو تیپت بیشتر کار کن عزیزم ببخشید رک گفتم قصدم فقط کمک کردن بهت بود

وزن اولیه ۷۰ هدف ۶۶ ایشالا تا تیر ماه میترکونم :) 
در کل خوشگلی عزیزممممم :) اینم بگم  فقط تیپت سنتی انتخاب میکنی مثل زنای قدیمی اگه اینستا داری ...

ضمن اینک من کاری اصن به حجابت ندارم چون با حجابم خوشگل بودی اون دگ خودت میدونی حجاب داشت باشی یا نه 

وزن اولیه ۷۰ هدف ۶۶ ایشالا تا تیر ماه میترکونم :) 
در کل خوشگلی عزیزممممم :) اینم بگم  فقط تیپت سنتی انتخاب میکنی مثل زنای قدیمی اگه اینستا داری ...

نه عالی بود 

قطعا حواسمو بیشتر جمع میکنم 

خیلی مچکرم 

جووون ❤