هر چی دوست دارین بیااااین بگین مبحث ازاده ازاد...از ارزوهاتون از علایقتون از داشته هااا و نداشته هااااا بیاین سرگرم بشیممممم😍😍😍از شوهراتون و خانوادش بگین ..راضی هستین ؟؟؟
مهم نیس چقدر بالایی مهم اینه ک اون بالا لاشخوری یا عقاب؟؟؟؟😏😏😏😏
بعد از ۴ سال باردار شدم😍 هر دکتری میرفتم میگفت سالمی از خدا بخواه خداهم بعد ۴ سال دعاهامو مستجاب کرد شکرت🤲اون صبحی که دیدم بی بی چکم مثبت شد کل سختی ها و گریه ها و انتظارهای اون ۴ سال رو فراموش کردم 😍❤ان شالله خدا قسمت همه اقدامی ها بکنه ❤
مرغ شکم پر (با آلوچه و گردو و رب انار ) پر شده باشه
سه روز تو یخچال بمونه ،خراب میشه ؟
اصلا میشه گذاشت تو فریزر برا سه چهار روز ؟
ممنون میشم جواب بدین ،چیکارش کنم
خدا جونم تا این لحظم ی تنبلِ سست اراده بودم باب میل خودم .یا رَب نظری کن همونی باشم که تو دوست داری. توفیق بده خدای مهربان.... خدایا غزه رو ببین ..سوریه رو ببین...مظلومای دنیا رو ببین...مضطریم خداجون ...خیلی مضطریم...اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)《خدایا آخر و عاقبت ما را ختم بخیر کن». «الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ» از ما استخوانهایی خواهند ماند که حسین علیهالسلام را دوست دارد و روحی که آوارهی اوست..
من فقط خودمو و دخترمو و شوهرم با خانواده خودم مهم هستند عملا به جایی رسیدم که اصلا برام کسی مهم نیست تمرکزم فقط رو زندگی خودم مثله شغلم کارهای خونم و کارهایی که میخوام بکنم از این بابت بسیار بسیار خوشحالم فقط متاسفانه وقتی خانواده شوهرم کاری میکنند که احساس میکنم از قصد دارن آزارم میدن بهم میریزم این موضوع و تو خودم حل میکردم عالی بود وگرنه خودشون واسم مهم نیستن