2777
2789
عنوان

همه چی ازاد😎😎😎

| مشاهده متن کامل بحث + 1092 بازدید | 165 پست
مامانم بیماری خاص داره پارکینسون از وقتی تحریم شدیم به سختی دارو پیدا میکنیم یه چند ماهی دارو پیدا م ...

برا سلامتیشون صلوات فرستادم عزیزم

مهم نیس چقدر بالایی مهم اینه ک اون بالا لاشخوری یا عقاب؟؟؟؟😏😏😏😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودت نوشتیشون؟؟خیلی عالین 

خيرhttps://newsong.ir/دانلود-دکلمه-علیرضا-آذر-هم-مرگ/

من پاىِ بدى هاى خودم ميمانم......                               من پاىِ بدى هاى توام ميمانم..........                                    بودُ نبودم فرق كرده برات؟! به همه سپردى بگين        سمتم نياد........
الان بهشون گفتم رفتن سر مامانم،پول بگیرن😁😂

😂😂😂😂😂👍👍

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)
پارتیم کلفته 😁😁😁😁😂😂😂😂الکی 

مسخره😊😊😁

زخاک من اگر گندم برآید،از آن گندم اگر نانی پزی مستی فزاید!                                                                     منم مستی و اصل من می عشق؛بگو از می ب جز مستی چ آید؟
متاهلم يه پسر ٢ساله دارم عشق زندگيو خونوادمم و اينكه بعد از ٥سال تازه تازه دارم قلبا خونواده همسرمو ...

توی مسیری پا گذاشتی عالیهههه عالیهههه موفق باشی دوست عزیز

مهم نیس چقدر بالایی مهم اینه ک اون بالا لاشخوری یا عقاب؟؟؟؟😏😏😏😏
برا سلامتیشون صلوات فرستادم عزیزم

ممنونم😊🌹

یه پرسپولیسی دو آتیشه ۹۹/۹/۹مشکل گرفتاری عشقم حل شد ماشینشم دادن  مشکل زمینمونم به امید خدا حل شد مامانم خوب شد منم عملهای که لازمه انجام دادم خونمونو عوض کردیم رفتیم همونجای که مامانم من و عشقم دوست داریم خونه جدید خریدیم ❤حواسم به توئه هوا سمت توئه هوا سمتیه که برسم به توئه❤                                                                          💗تو مرا جان و جهانی💗                          💖تا ابد با من باش💖                                               💘دوستت دارم و هیچ چیز جز این ندارم💘             💕 با تو در نهایتم من💕                                        💝 عاشقتم عشقم عشق منی عشقم جون منی جونم💝