2777
2789
عنوان

همه چی ازاد😎😎😎

| مشاهده متن کامل بحث + 1092 بازدید | 165 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امروز رفتم فروشگاه اینارا خریدم ۳۰ هزارتومن هنگ کردم 😟 ب کجا داریم میریم ما 😭

نمیخریدی بهتربود

زخاک من اگر گندم برآید،از آن گندم اگر نانی پزی مستی فزاید!                                                                     منم مستی و اصل من می عشق؛بگو از می ب جز مستی چ آید؟
اگ خدا بخواد و شدم اونقد توضیح میدم مطلبو که نیازی به تغلب نباشه،من عاشق بچه ها هستم ،میخوام بعد چن ...

انشاالله. بچه ها هم با معلم های جوون ارتباط بهتری برقرار میکنن😊💛

موفق باشید😍💛براتون صلوات فرستادم

(((:🫀

مامانم بیماری خاص داره پارکینسون از وقتی تحریم شدیم به سختی دارو پیدا میکنیم یه چند ماهی دارو پیدا میشه به سختی یدفعه دارو غیب میشه به هر جا زنگ میزنیم دارو ندارن اگه مامانم این دارو رو نخوره نمیت نمیتونه راه بره وقتیم دارو کمیاب میشه مامانم از ترس اینکه گیرش نیاد گریه اش میگیره منم اعصابم خورد میشه از صبح تا حالا به همه داروخانه علوم پزشکی زنگ زدیم میگن دارو نیست فعلا چی میشد اینجا بدنیا نمی اومدیم همش باید افسوس آه میکشم 

یه پرسپولیسی دو آتیشه ۹۹/۹/۹مشکل گرفتاری عشقم حل شد ماشینشم دادن  مشکل زمینمونم به امید خدا حل شد مامانم خوب شد منم عملهای که لازمه انجام دادم خونمونو عوض کردیم رفتیم همونجای که مامانم من و عشقم دوست داریم خونه جدید خریدیم ❤حواسم به توئه هوا سمت توئه هوا سمتیه که برسم به توئه❤                                                                          💗تو مرا جان و جهانی💗                          💖تا ابد با من باش💖                                               💘دوستت دارم و هیچ چیز جز این ندارم💘             💕 با تو در نهایتم من💕                                        💝 عاشقتم عشقم عشق منی عشقم جون منی جونم💝        
نه دوباره میگرن همشونو نشنیدی از پویان شروع شده به خاطر سایت شرط بندیشونه پولشویی میکنن 

این پویا کیه!؟

من خیلی جاها جواب دندون شکن دارم، اما میدونم ممکنه به جای دندون، دل بشکنه، واسه همونه که ساکت میمونم.😊همیشه حاضر جواب بودن خوب نیست!

متاهلم يه پسر ٢ساله دارم عشق زندگيو خونوادمم و اينكه بعد از ٥سال تازه تازه دارم قلبا خونواده همسرمو به عنوان خونواده خودم قبول ميكنم چون من خيلي سخت ميتونم با كسي دوستي كنم يا اجازه بدم بهم نزديك بشن و الان از ته دلم دوستشون دارم و خيلي مهربونو خون گرمن ،  با خوندن ي سرس از كتابام نگرشمو به زندگي عوض كردم كلا همه رو دوست دارم و دلم ميخاد فقط مثبت هر چيزي ببينم اين به من ارامش ميده و هيچي بالاتر از آرامش نيس💎

میخوام برمممم سفر یک ساعت و نیمهههههه  بیاین ادای ادمای قرنطینه نشکن رو در بیارید و دعوام کنید ...

واقعن که توی این وضعیت کرونایی واقعا متاسفم براتون ما توی خونه پوسیدیم خدا ازتون نگذره  بسه یا بازم بگم

چیکار کنم ب خاطر دخترم خریدم😕 خودم نمیخورم😑

عزیزم‌نووش جونش

😍😍😍😍

زخاک من اگر گندم برآید،از آن گندم اگر نانی پزی مستی فزاید!                                                                     منم مستی و اصل من می عشق؛بگو از می ب جز مستی چ آید؟