2777
2789
فعلا تا یه هفته تمرین کنم ببینم اگ شد خب تمومه ولی اگ‌ دیدم فایده نداره میبندم دوبارا

نههههههه باز کردی دیگهههههههه نبنر ب هیچ عنواااااااان من باز کردم خونه داغون شد ولی نبستم

سالها خواننده خاموش بودم جدید نیستم   برای سلامتی خودتون و عزیزانتون تو این کرونا یه صلوات بفرستید   
آفرین ب حرف خاله خان باجیا گوش نده من میگفتن ک باباش جواب داد گفت پول پوشک از جیب من میره میخوان تا ...

شوهر من ک دهن بیییین شدید ..فعلا میخوام‌بگیرم میگم شاید عادت کرد راحت میشم تا نی نی میاد ولی اگ دیدم نشد دوباره میبندمش

میشه واسه نینیم یه صلوات بفرستین ممنونم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خخخخ چه باحال ..کاش تموم بشه بره این دوره هم

با بازی شروع کن چند ماهم میگفت میدوید من میدویدم دنبالش این اتاق اون اتاق هر سری یه مدله دستت میاد

سالها خواننده خاموش بودم جدید نیستم   برای سلامتی خودتون و عزیزانتون تو این کرونا یه صلوات بفرستید   
با بازی شروع کن چند ماهم میگفت میدوید من میدویدم دنبالش این اتاق اون اتاق هر سری یه مدله دستت میاد

😪😪😪😪😭😭😭😭باشه مرسی از کمکت امیدوارم ک بشه

میشه واسه نینیم یه صلوات بفرستین ممنونم
چرا ؟؟؟

اگه ببندی دوباره بچه نمیدونه بگه یا نگه میعهمه اگه خرابکاری کنه مادرش پوشک میکنه پس راحتتره برا خودش اما نبندی یه مدت خیس میشه خودشم اذیت میشه پس میگه و عادت میکنه و تموم میشه این قضیه 

شوهر من ک دهن بیییین شدید ..فعلا میخوام‌بگیرم میگم شاید عادت کرد راحت میشم تا نی نی میاد ولی اگ دیدم ...

الان شرایطتت سخته بارداری درکت میکنم ان شا الله ک میتونی با یه لگن و یه جفت دمپایی خوجل و باز گذاشتن در دستشویی شروع کن موفق باشی 

اتفاقا اونجوری دیگه خیس شدن و کثیف شدن براش عادی میشه

نه دیگه‌میدونه ک باید بگه دختر من ک حیس میکرد خودشو گریه میکرد منو بشور دیگه عادت کرد ولی پوشک ببنری راحتن دیگه زحمته برن دستشویی سرگرم بازی و کارتن 

نه دیگه‌میدونه ک باید بگه دختر من ک حیس میکرد خودشو گریه میکرد منو بشور دیگه عادت کرد ولی پوشک ببنری ...

پسر من همه چیزش اوکی هست همشو بلده حرف میزنه شبا ظهرا خشکه فقط بیداری بیشتر از نیم ساعت نمیتونه خودشو نگه داره سر نیم ساعت جیش میکنه .من فعلا صبر میکنم تا فاصله ادرارش بیشتر بشه

من اینجا بارها دیدم این نظرو از مادرا و اکثر کساییو ک میشناسم توی ۲ سال بچه از پوشک گرفته شده

خواهرشوهر من پسرشو 22ماهگی. گرفت و هر سه چهار ساعت جیش میکرد .ولی پسر من الان داره 24ماهش میشه سر نیم ساعت جیش میکنه. نمیشه سن خاصی گفت باید صبر کنی موقعش