یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
چون این روزها بخاطر ماه رمضان هندوانه وملون زیاد مصرف داریم پسرمن شاید ده دقیقه ای یکبار،جیش رو میگه شاید سه باربگه یکبار خودش رو خیس کنه ولی شماره ۲رو نمیتونه انجام بده میترسه دسشویی انجام بده
عزیزم زن داداش من ارشد روانشناسی داره می گه دو هفته باید با پوشک زود زود ببری دستشویی، تا کارش رو اونجا انجام بده، بعد دو هفته پوشک نکنی و باز زود زود ببری، بعد این چهار هفته بآید خودش خبر کنه دیگه. البته قبلش باید یه سری توانایی ها رو داشته باشه مثلا خشک بودن در شب، حرف زدن و پوشیدن دمپایی حمام و ..
میگن بچه وقتی تونست خودش ب تنهایی ازپله بالاپایین بره ینی میتونه مثانشم کنترل کنه وبگه
آفرین ب حرف خاله خان باجیا گوش نده من میگفتن ک باباش جواب داد گفت پول پوشک از جیب من میره میخوان تا ۴ پوشک کنم اخه دختر من جیش مشکلی ندارع اوکیه ولی پی پی فقط تو پوشک میکنه چون یبوست شدید داشت الان خوب شد ولی نمیاد دستشویی منم با دلش راه میام
سالها خواننده خاموش بودم جدید نیستم برای سلامتی خودتون و عزیزانتون تو این کرونا یه صلوات بفرستید
حق داری از یه طرف بچه کوچیک الانم بارداری سخته ولی تو میتونی مامان مهربون دختر من نوبنیه یه باز میگه مامان ببر یه بار بابا اینجدری میاد ک من در دستشویی باز میذارم از اشپزخونه میدوه میاد میگه دوستت دارم مامانی و این پروسه هر روز ماست
سالها خواننده خاموش بودم جدید نیستم برای سلامتی خودتون و عزیزانتون تو این کرونا یه صلوات بفرستید