2777
2789
[QUOTE=136332253]من ۲۱ ماهگی گرفتم قید خونه و زندگی رو زدم خواهرم حرص نخور یه لگن خوجل بگیر یه جفت د ...

ممکن تایم طولانی باشه فشار نیارررر بهش من خیلی کفری بودما ولی خوب یاد گرفت ب سلامتی زایمان کنی عزیزم 

سالها خواننده خاموش بودم جدید نیستم   برای سلامتی خودتون و عزیزانتون تو این کرونا یه صلوات بفرستید   

میگن بچه وقتی تونست خودش ب تنهایی ازپله بالاپایین بره ینی میتونه مثانشم کنترل کنه وبگه 

باردارم،برا علی دُردونه ی مامانی صلوات میفرستید؟❤🙏اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دخترم ۲سال و ۳ماهشه، یه ماه پیش ۱۰روز تمرین کردم نشد دوباره بستمش،نمیدونم چیکار کنم

جدی ؟؟وای منم میترسم اینطور بشه ..اونوقت خیلی سخت میشه 

میشه واسه نینیم یه صلوات بفرستین ممنونم
ممکن تایم طولانی باشه فشار نیارررر بهش من خیلی کفری بودما ولی خوب یاد گرفت ب سلامتی زایمان کنی عزیزم ...

مرسی عزیزم .اره منم کلا کلافم ار همین الان استرس دارم 

چند ساعت یه بار جیش میکنه؟

چون این روزها بخاطر ماه رمضان هندوانه وملون زیاد مصرف داریم پسرمن شاید ده دقیقه ای یکبار،جیش رو میگه شاید سه باربگه یکبار خودش رو خیس کنه ولی شماره ۲رو نمیتونه انجام بده میترسه دسشویی انجام بده

نمیدونم فعلا ک میگه جیش شلوار بده ..حالا چقد بلد باشه نمیدونم 

عزیزم زن داداش من ارشد روانشناسی داره می گه دو هفته باید با پوشک زود زود ببری دستشویی، تا کارش رو اونجا انجام بده، بعد دو هفته پوشک نکنی و باز زود زود ببری، بعد این چهار هفته بآید خودش خبر کنه دیگه. البته قبلش باید یه سری توانایی ها رو داشته باشه مثلا خشک بودن در شب، حرف زدن و پوشیدن دمپایی حمام و ..

میگن بچه وقتی تونست خودش ب تنهایی ازپله بالاپایین بره ینی میتونه مثانشم کنترل کنه وبگه 

آفرین ب حرف خاله خان باجیا گوش نده من میگفتن ک باباش جواب داد گفت پول پوشک از جیب من میره میخوان تا ۴ پوشک کنم اخه دختر من جیش مشکلی ندارع اوکیه ولی پی پی فقط تو پوشک میکنه چون یبوست شدید داشت الان خوب شد ولی نمیاد دستشویی منم با دلش راه میام

سالها خواننده خاموش بودم جدید نیستم   برای سلامتی خودتون و عزیزانتون تو این کرونا یه صلوات بفرستید   
گوش‌نده بابا... من دوتابچه هامو دوسال و هشت گرفتم‌اونایی ک میگن دیره بی سوادن

فعلا تا یه هفته تمرین کنم ببینم اگ شد خب تمومه ولی اگ‌ دیدم فایده نداره میبندم دوبارا

مرسی عزیزم .اره منم کلا کلافم ار همین الان استرس دارم 

حق داری از یه طرف بچه کوچیک الانم بارداری سخته ولی تو میتونی مامان مهربون دختر من نوبنیه یه باز میگه مامان ببر یه بار بابا اینجدری میاد ک من در دستشویی باز میذارم از اشپزخونه میدوه میاد میگه دوستت دارم مامانی و این پروسه هر روز ماست 

بستگی به بچت داره

من از دوسالگی شروع کردم !!!!!! عاجز شدم, پوستم کنده شد

نه میگفت نه میبردمش سرویس خودش جیش میکرد

اصلا هیچچچچی

دوباره پوشکش کردم تا الان دوسال و ده ماهشه, دو هفته ایه میبرمش جیش میکنه, خودش خبرم میکنه

آفرین ب حرف خاله خان باجیا گوش نده من میگفتن ک باباش جواب داد گفت پول پوشک از جیب من میره میخوان تا ...

خوب میکنی نمیشه ک بچرواجبارکرد

باردارم،برا علی دُردونه ی مامانی صلوات میفرستید؟❤🙏اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم.
حق داری از یه طرف بچه کوچیک الانم بارداری سخته ولی تو میتونی مامان مهربون دختر من نوبنیه یه باز میگه ...

خخخخ چه باحال ..کاش تموم بشه بره این دوره هم