2777
2789
عنوان

سر باز کردن جوش بزرگ زیر پوستی

32983 بازدید | 19 پست

سلام خانوما صبح عالی متعالی...تجربه ای واسه سر باز کردن جوش زیرپوستی ندارین؟حدود یک هفتس رو گونه سمت راستم یه جوش زده از هرکاری ک بگین کردم ی مقدار کوچیک شده...دو دفعه سر باز کرده ولی انگار عفونت اصلیش خارج نشده سفته...اگ راهی بلدید کمکم کنید ممنان

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خود  گیاهشو؟جوشش سر نداره ها..کامل زیر پوسته فقط از رو پوست متورمه

آره

دونه س خیس میکنی ژله مانند میشه اون و بریز رو گاز یا دستمال بذار رو گونه ت شب تا صب منفذش باز میشه

که داند به جز ذات پروردگار* که فردا چه بازی کند روزگار..... به امید اقامه نماز جمعه در قدس😊

محلول اریترومایسین 2درصد از دارخونه بگیر شب بزن صبح باز میشه 

منم چند ماه پیش زیر چونم اینجوری شد رفتم دکتر این محلول رو داد خیلی خوب بود

قیمتش هم 6-7 تومن بیشتر نیست

الهم صلی علی محمد وآل محمد🤲 خواهش میکنم هرکی امضامو خوند واسه سلامتی داداشم یه صلوات بفرسته🙏🙏
ممنونم...امتحان کردین شما؟

آره مامانم رو کمرش کیس مویی داشت اصلا سر نداشت عطاری گفت از این استفاده کنیم

که داند به جز ذات پروردگار* که فردا چه بازی کند روزگار..... به امید اقامه نماز جمعه در قدس😊
محلول اریترومایسین 2درصد از دارخونه بگیر شب بزن صبح باز میشه  منم چند ماه پیش زیر چونم اینجوری ...

ممنونم عزیزم...شماهم جوش زبر پوستی بود؟این یکم تورمش کم شده اما همچنان سفته و بزرگ...سر هم نداره ک سر سفید بشه

ممنونم عزیزم...شماهم جوش زبر پوستی بود؟این یکم تورمش کم شده اما همچنان سفته و بزرگ...سر هم نداره ک س ...

اره دقیقا همینطور اصلا فک نمیکردم سر باز کنه 

دکتر گفت جوش هورمونی 

من اصلا جوش نمیزدم بهمن ماه بود دو تا تو چونم دراومد نه میومد بیرون نه از بین میرفت تا رفتم دکتر

الهم صلی علی محمد وآل محمد🤲 خواهش میکنم هرکی امضامو خوند واسه سلامتی داداشم یه صلوات بفرسته🙏🙏
اره دقیقا همینطور اصلا فک نمیکردم سر باز کنه  دکتر گفت جوش هورمونی  من اصلا جوش نمیزدم ب ...

اره فک کنم منم هورمونی باشه چون نزدیک پریودمه...تنبلی هم دارم وی تا دارو مصرف میکنم خوبم و خیلی وقته از این جوشا نزده بودم...قبلا باشگاهم میرفتم الان قرنطینه و هم چیزای شیرین خوردم مثل بامیه و اینا هم نزدیک قاعدگی دیگه همش دست به دست هم داد...ممنونم از راهنماییت عزیزم

اره فک کنم منم هورمونی باشه چون نزدیک پریودمه...تنبلی هم دارم وی تا دارو مصرف میکنم خوبم و خیلی وقته ...

اگه ورزش میکردی اینجوری نمیشد 

الانم چون دارو نمیخوری سعی کن تو خونه ورزش کنی

(لالایی بلدم خوابم نمیبره  )

منم دارو دیگه نمیخورم فقط وقتی جوش زدم دوهفته تو خونه ورزش کردم بعد که خوب شدم انگار یادم رفت