2777
2789
عنوان

کیا تجربه لتروزول دارن کمککککک

98 بازدید | 11 پست

سلام من لتروزول خوردم شبی سه عدد از شب دوم امروز روز هفتم پریودمه خونریزیم قطع نشده و ب تخمدانهام درد دارن ایا اینا طبیعیه؟؟؟کسی تجربه داره؟؟؟

من این ماه اولین باره دارم میخورم شبی دوتا از روز سوم پریود الان 3 روزه دارم میخورم نه درد تخمدان دارم و نه خونریزی شدید... پریودمم داره تموم میشه 

به نظرم برو دکتر اگه ادامه داشت این قضیه

فکنم باید فقط 5 شب بخوری من پارسال خوردم الان یادم نیست اما فکنم 5 شبه کلا

درد تخمدانم طبیعیه این دارو تحریکش میکنه دیگه

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من این ماه اولین باره دارم میخورم شبی دوتا از روز سوم پریود الان 3 روزه دارم میخورم نه درد تخمدان دا ...

خب منم روزای اول درد نداشتم دیشب تموم شد دیگ از امروز تخمدونام شروع کرده ب درد خونریزیمم شدید نیس اما قطع نشده 

فکنم باید فقط 5 شب بخوری من پارسال خوردم الان یادم نیست اما فکنم 5 شبه کلا درد تخمدانم طبیعیه این د ...

اره پنج شب خوردم دیگ امشب شب ششم بود فک کنم داره اثر میزاره راسته میگن کیست میگیره ادم با لتروزول؟؟؟

اره پنج شب خوردم دیگ امشب شب ششم بود فک کنم داره اثر میزاره راسته میگن کیست میگیره ادم با لتروزول؟؟؟

یادم نمیاد درست اما فکنم یک چیزی میدن دفع میشه

کیست نیست کیست فولیکولیه یعنی چند تا فولی که باز نمیشن اهان اره یک امپول داد برای روز تخمک گزاری  گفت بزن 36 ساعت بعدم اقدام کن اون امپولو بزنی کیست نمیشن کل فولیا باز میشن و تخمک رها میکنن

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
یادم نمیاد درست اما فکنم یک چیزی میدن دفع میشه کیست نیست کیست فولیکولیه یعنی چند تا فولی که باز نمی ...

ممنووووون عزیزم اره گفت روز یازدهم بیا سونو پفک کنم اونموقع امپول بده ممنووووون از راهنماییت برات دعا میکنم