2777
2789
عنوان

شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 37 پست
کاملا حق با شماست حتما مشاوره لازمم. فعلا  از ترس کرونا خوته نشینم ولی اوضاع بهتر بشه باید برم

این مشاور آلمان هست و باید با واتس آپ باهاش تماس بگیری

اکر احتیاج‌داری میدونم کمکت میکنه

به جای مقاومت در برابر تغییراتی که خدا برایت رقم زده است، تسلیم شو. بگذار زندگی با تو جریان یابد، نه بی تو. نگران این نباش که زندگی‌ات زیر و رو شود. از کجا معلوم زیر زندگی‌ات بهتر از رویش نباشد. شمس تبریزی♥️
فدای اشکات بشم  اخه این‌چه فکرایی میکنه  شوهرت با تو‌ازدواج‌کرده تو انتخابش بودی  ...

خدا نکنه😢

عکسارو پاک کردیم. 

ولی واقعا بی مهری میکنه

من وجودم پر از احساسه برای همین حساس ترم. مهریه امو 14 تا سکه عندالستطاعه زدم. هیچی مادی ازش نخواستم و نمیخوام. ولی تحمل بی مهری برام سخته. تحمل گذشته اش برام سخته. ولی قبول دارم من اگه رن باهوشی بودم هیچوقت این حرفارو نمیزدم و اینقد ضعف نشون نمیدادم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ،همین ها رو روی کاغذ بنویس بذار جایی که بخونه ،،،مردها نا بهشون نگی ،متوجه مطلب نمیشن ،،خودت ر ...

راس میگی اینو واقعا قبول دارم.ولی میترسم این حرفارو بهش بزنم پرده ی خوشبختیمون بیوفته. نمیتونم راحت باشم

این مشاور آلمان هست و باید با واتس آپ باهاش تماس بگیری اکر احتیاج‌داری میدونم کمکت میکنه

سلام امکانش هست به منم کمک کنید برای مشاوره؟ راه ارتباطی شون رو بهم بگین لطفا سپاسگزارم

سلام امکانش هست به منم کمک کنید برای مشاوره؟ راه ارتباطی شون رو بهم بگین لطفا سپاسگزارم

بفرمایین برادر

به جای مقاومت در برابر تغییراتی که خدا برایت رقم زده است، تسلیم شو. بگذار زندگی با تو جریان یابد، نه بی تو. نگران این نباش که زندگی‌ات زیر و رو شود. از کجا معلوم زیر زندگی‌ات بهتر از رویش نباشد. شمس تبریزی♥️

سلام صبح تون بخیر امیدوارم هر چه زودتر مشکلتون برطرف بشه اما خواهر گلم مشکل شما اول از همه به خودتون بر میگرده شما نباید صبحت از رابطه های قبلی همسرتون بکنید یا اصلا چه لزومی داره تو گذشته ایشون تجسس بکنید عین آیه مبارکه هستش که میگه تجسس نکنید در کاری که به شما آسیب میزنه و در ثانی شما خودتو دوست داشته باش 

چند ساله ازدواج کردید و همسرتون چند سالشه؟ چجوری اشنا شدید؟

3 سال پیش تو شرکتی که کار میکردم باهاش آشنا شدم و دوست شدیم. روز به روز علاقه ام بهش بیشتر شد. شده بودم ضرب المثل تو عاشقی همه میدونستن چقد دوسش دارم. اونم قدر علاقه مو میدونست. آدم بامعرفتیه. اومد خواستگاری و حدود 6 ماهه ازدواج کردیم. من 26 سالمه همسرم 24

سلام صبح تون بخیر امیدوارم هر چه زودتر مشکلتون برطرف بشه اما خواهر گلم مشکل شما اول از همه به خودتون ...

بله واقعا گاش چیزی نمیدونستم از گذشته اش. ولی من چریانم اینطوری بود که 3 سال پیش اوایل آشنایی که همکار بودیم فقط برام از مهتاب نامی که دوسش داشته و اون ولش کرده گفته بود برام. گفته بود صبح تا شب دم در خونشون وامیستاده... اونموقع اصلا توجه نکردم ولی وقتی عاشقش شدم و ازدواج کردیم دیگه حرفاش مثه خوره یادم میوفتاد. یه خودآزاری عجیبی تو وجودم باعث میشد یهش فگر کنم ولی حرفشو نمیزدم. تا اینکه چند وقت به صورت اتفاقی عکس اون و چند تا از دوست دخترای قبلیشو زوی لب تاپش پیدا کردم و فهمیدم هنوز گذشته رو رها نکرده