2777
2789
عنوان

شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 37 پست
3 سال پیش تو شرکتی که کار میکردم باهاش آشنا شدم و دوست شدیم. روز به روز علاقه ام بهش بیشتر شد. شده ب ...

به نظر من هم با مشاور صحبت داشته باش حتما

اعتماد به نفس و عزت نفست رو ببر بالا

اصلا در مورد گذشته همسر کنکاش نکن از این به بعد

اگه عکسی و نشانی هم دیدی در گوشی و یا لب تاپ همسر بدون اینکه بهشون بگی حذف کن و به روی همسر نیار

تکرار و پرسش و پاسخ  در مورد گذشته، احساسات گذشته رو ناخودآگاه زنده میکنه..

۶ ماه زمان زیادی نیست، هنوز فرصت زیاده برای اثبات خودتون و محکم کردن پایه های زندگی..

محبت کن به همسرت با اعتماد به نفس و عزت نفس ان شاء الله به زودی مشکلتون حل میشه...

بله واقعا گاش چیزی نمیدونستم از گذشته اش. ولی من چریانم اینطوری بود که 3 سال پیش اوایل آشنایی که همک ...

ببینید دوست گرامی گذشته رو نمیشه رها کرد فقط می تونید بهش فکر کمتری بکنید و خوراک کمتری بهش بدین والا اگر اینطور بود که سنگ رو سنگ بند نمی شد ان شاالله مشکل تون هر چه زودتر برطرف میشه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به نظر من هم با مشاور صحبت داشته باش حتما اعتماد به نفس و عزت نفست رو ببر بالا اصلا در مورد گذشته ...

واقعا هم حق با شما و خیلی از دوستان بود باید پاک میکردم بدون اینکه بفهمه. بدبختی الانم از همین شروع شد که به قول خودش با دیدن عکسا یادشون افتاد. دیگه خسته شدم صبر سابقو ندارم. تا یه بحث کوچیک پیش میاد میزنم زیر گریه. منی که تو کل زندگیم شاید 30 بار گریه کرده بودم تو این چند روز 7 8 باز گریه کردم مفصل. به هر حال ممنونم از همفکری و همدردیتون❤

میدونم برات سخته این‌وضعیت ولی باید ی کاری بکنی ی فکری بکنی بیشتر بهش محبت کن شاد و سرزنده باش ب خودت برس یکمم براش دست نیافتنی باش یجاهایی برنامه های خودتو‌داشته باش اصلا از گذشته ش حرف نزن نزار یادش بیاد هر وقت دیدی یادش میاد فکرشو منحرف کن جایی ببرش یا ی کاری بکنین. وقتی هم حالش خوبه ازش خواهش کن هر چی ک مربوط به گذشته هستو بریزه دور اما اصرار نکن‌و‌حساسیت بخرج نده که اون حریصتر بشه. یجاهایی هم فکر میکنم حس حسادت بهش بدی که بفهمه شرایطتتو شاید تاثیر بده اون البته بستگی به اخلاقش داره

اصلا حس حسادت نداره متاسفانه. سعی کردم امتحان کنم

باید تو اون قدر خوب باشی ک اونارو فراموش کنه همچنین ار تاثیر خاونواده ش غافل نشو اونا پیشش ازت تعریف کنن خیلی تاثیر داره. البته یچیزی هم هس آدم همیشه فکر میکنه اونی که نرسیده بهش بهترین بوده ولی تو باید اخلاقت جوری باب میلش باشه که از اون شخص بهتر ب چشمش بیای من خودم شاید مجردیم از یکی خوشم میومد ولی وقتی با شوهرم ازدواج کردم واقعا صدبرابر بهتر از هر شخص دیگه بود برام

باید تو اون قدر خوب باشی ک اونارو فراموش کنه همچنین ار تاثیر خاونواده ش غافل نشو اونا پیشش ازت تعریف ...

مرسی که اینقدر دلسوزانه راهنمایی می‌کنی. آره من سعی میکنم بهترین همسر باشم براش. خدارو شکر فکر میکنم الان ذهنش از گذشته اش خیلی دور شده. مدت هاست هیچ حرفی یا نشونه ای از گذشته نبوده. منم واقعا همه کار میکنم که رابطه مون عالی باشه