2777
2789
عنوان

شوهر

301 بازدید | 37 پست

سلام

نیاز دارم بنویسم. با اینکه میدونم ساعت 4 و نیم صبح هیچکی میست ک جوابی بده اما نیاز دارم بنویسم. کناز شوهرمم و اون راحت خوابیده. من دارم اشک میریزم و کسیو ندارم حرف بزنم باهاش. پس اینجا مینویسم. اینجا شده مثه دفترخاطراتم با یه عالمه دوست مهربون.

حس نادیده گرفته شدن

حس اینکه دوسم نداره

و امشب حس اینکه عشق اولش مهتاب خانومو هنوز فراموش نکرده باعث شده مدام به بهونه دستشویی برم گریه کنم.

اون از شاهکار چند شب پیشش که عکسای دوس دخترای قبلیشو پیدا کردم رو لپ تاپش.

اینم از حرفای امشبش. گفت عکسارو دیدم یادشون افتادم. از همه شون تعریف کرد و با هر جمله اش قلبمو سوزوند. به روی خودم نیاوردم. آخرش خودم پرسیدم با مهتاب چجوری آشنا شدین؟ بلند شد گفت نمیخوام راجبش حرف بزنم. گفتم چرا ؟ عصبانی شد گفت چون نمیخوام یادش بیوفتم اذیتم میکنه. گفنم پس هنوزم دوسش داری... چیزی نگفت ولی به هم ریخت و فهمیدم زدم به هدف. هر وقت بحث مهتاب میشه همینطوری میکنه. میدونم چقد عاشقش بوده و اون ولش کرده. لابه لای اینهمه زخم دنبال یه مرهم بودم... گفتم چی شد منو انتخاب کردی؟ گفت تورو با عقلم انتخاب کردم. گفتم ینی احساسی نبود؟ گفت نه عقل و منطق برای من مهنتره! تصمیمات منطقی پایدارتر هم هست.

آخه لعنتی من نیاز دارم بگی دوستت دارم

بگی بدون تو نمیتونم زندگی کنم

تا حالا یه بار نگفته دلم برات تنگ شده

تا حالا اسممو صدا نزده

خانمم صدام نزده

میگم من بمیرم چیکار میکنی میگه خوشحال میشم. برای اون شوخیه اما من دیگه خسته شدم

من تمام زندگیمو ریختم جلوی پاش. از خودم بیشتر دوسش دارم. ولی این حس مورد عشق واقع نشدن داره دیوونه ام میکنه. انقد بهم محبت نکرده که وقتی کاری هم برام انجام میده بدم میاد. با خودم میگم چ فایده ای داره؟ آدم اینکارارو اگه با یه سگ هم زندگی کنه براش انجام میده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امکانش هست مشاوره بری؟

که بتونی خیلی کارهای مفید برای زندگیت کنی؟

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

عزیزم نزار دم دستی باشی نزار راحت حالت بد کنه هرچه سریع تر هم برو مشاوره خانواده...یعنی چی ک یه مرد متاهل عکس دوس دختراش ک الان زن مردم هستن نگهداره... یه مدل ل ا ش ی بازیه.. حتما برو مشاوره

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 

فدای اشکات بشم 

اخه این‌چه فکرایی میکنه 

شوهرت با تو‌ازدواج‌کرده تو انتخابش بودی 

مگه‌میشه ادم‌کسی رو دوست نداشته باشه و باهاش ازدواج‌کنه

ببین جه حالی شدی 

تو همون تاپیک بهت گفتم‌عکسارو‌پاک‌کن هم از لبتاب هم از فکرت ببین ادامه دادی چی شد

دیگه در این‌مورد‌هرگز بحث نکن

خودت داری راه یادش میدی که باز یادش بیوفته تکرار کنه 

شاد باش و‌شادی بده 

ادما عاشق حس خوبن نه گریه و‌ناله♥️♥️♥️♥️♥️♥️

به جای مقاومت در برابر تغییراتی که خدا برایت رقم زده است، تسلیم شو. بگذار زندگی با تو جریان یابد، نه بی تو. نگران این نباش که زندگی‌ات زیر و رو شود. از کجا معلوم زیر زندگی‌ات بهتر از رویش نباشد. شمس تبریزی♥️

عزیزم ،همین ها رو روی کاغذ بنویس بذار جایی که بخونه ،،،مردها نا بهشون نگی ،متوجه مطلب نمیشن ،،خودت رو عذاب نده ،،هیچ وقت هم به درغ احساساتت رو مخفی نکن ،چرا میری دستشویی گریه کنی ،همونجایب که هستی گریه کن ،،

😊نظرات من براساس پست اول ،خوندن کامنتها از حوصلم خارج😅آخه نگران استارتر تاپیک بغلی ام😜ممنون میشم مطالبتون رو کامل و واضح همون پست اول بذارید😉

من به همه توصیش میکنم شما هم‌امتحانش کن میدونم کمک میکنه اگر نیاز به مشاوره داشتی خانم زیبا

به جای مقاومت در برابر تغییراتی که خدا برایت رقم زده است، تسلیم شو. بگذار زندگی با تو جریان یابد، نه بی تو. نگران این نباش که زندگی‌ات زیر و رو شود. از کجا معلوم زیر زندگی‌ات بهتر از رویش نباشد. شمس تبریزی♥️
راس میگی هیچی آرومم نمیکنه. فکر کردم شاید با نوشتنش آروم شم ولی از فکرم نمیره. خوابم نمیبره

میدونم سخته عزیزم.انشالله درست شه همه چی.برات صلوات فرستادم

واسه حاجت دلم یه صلوات میفرستین؟ممنونم
کاملا حق با شماست حتما مشاوره لازمم. فعلا  از ترس کرونا خوته نشینم ولی اوضاع بهتر بشه باید برم

ببین خیلیا میگن مشاوره تلفنی خوبم هست

و ب نتیجه رسیدن

پول میریزی حساب هر وقت بخوای زنگ میزنن

من شمارشو ندارم

ولی تو نی نی،سایت شنیدم

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا