2777
2789
عنوان

ی سوال

120 بازدید | 21 پست

دوستان بعد از تموم شدن کرونا داداشم عروسیشه من متاهلم حالا واس روز عروسیشون قراره سفره عقد بندازن و کادوبدیم بهشون بنظرتون من ب عنوان خواهر داماد دومیلیون کادوی عروسی بدم خوبه؟ داداشمم متاهل قراره سه میلیون بده بنظرتون خوبه ؟

اره خوبه🎈

خانوم بادکنکی:پنجمین کاربریمه از سال ۹۲🎈🎈🎈🎈بحث بابیشعور ممنوع😑فاز اونایی که تاپیک میزنن و میگن نظر نده اگه موافق نیستی یا اگه نظر بدی میگن اعتقاداتت بزار برا خودت نکن بزور توی سر دیگری رو درک نمیکنم /:اینجا دفتر خاطراتت نیست که دست هرکی دلت بخواد بدی برات یادگاری بنویسه یه سایت عمومیه نمیخواستی کسی دخالت نکنه اینجا نمینوشتی فازت درک نمیشه به مولا 😐😐من دخترم دختررر بادکنک دوست دارم به خودمم مربوطه میزارم تو پستام😒🎈اونروز یه خانوم میگفت: بادکنک برا ما ترکا معنی پوچ و توخالی بودن طرف میده منم اینجوری😶😐 نگاش میکردم توی تاپیک (خودم ترکم😍)🎈🎈🎈🤔فکر اینکه ندای لبیک از کعبه بلند بشه دیوونم میکنه😍الهم عجل الولیک الفرج🎈🙂❤!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واس پسرت زن نمیگیری من عروست شم؟ ⛷

ازین کاربری{2}نفر استفاده میکنن🙏🙏🙏 هموقضاوت نکنیم....من ندادم به سکینه قسمت میترررررسم،،یکنفر دادقسم درحرمت غوغاشد😭🏴🖤شکسته بالو پرِ من ولییییی دلم تنگ است سفربه کربلارو خودت درستش کن موووولای خوبم🖤🏴😭
ندارم 😂

دروغ نگوووووو خودت اونروز انگشتردستم کردی گفتی عروس گلم😢

ازین کاربری{2}نفر استفاده میکنن🙏🙏🙏 هموقضاوت نکنیم....من ندادم به سکینه قسمت میترررررسم،،یکنفر دادقسم درحرمت غوغاشد😭🏴🖤شکسته بالو پرِ من ولییییی دلم تنگ است سفربه کربلارو خودت درستش کن موووولای خوبم🖤🏴😭
حالا از کجا میدونی من مادر شوهر خوبیم

بمن چههههههههه بهونه نیار اصن من حاملم⛷

عزیزم😂😂😂

توبمنو نوت خندیدی؟😢⛷الان شیرجه میرم سقط شه

کی سقط شه😐

نوت ک توشیکم‌منه🙂⛷