missmaral مدیر عضویت: 1397/06/15 تعداد پست: 4357 عنوان ی سوال | مشاهده متن کامل بحث + 120 بازدید | 21 پست دوستان بعد از تموم شدن کرونا داداشم عروسیشه من متاهلم حالا واس روز عروسیشون قراره سفره عقد بندازن و کادوبدیم بهشون بنظرتون من ب عنوان خواهر داماد دومیلیون کادوی عروسی بدم خوبه؟ داداشمم متاهل قراره سه میلیون بده بنظرتون خوبه ؟ 1399/02/22 | 02:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زیبای_او عضویت: 1399/02/14 تعداد پست: 6791 من نومو ازتو میخوامااا 🙂⛷افتاد ایشالا نینی بعدی جبران میکنم ازین کاربری{2}نفر استفاده میکنن🙏🙏🙏 هموقضاوت نکنیم....من ندادم به سکینه قسمت میترررررسم،،یکنفر دادقسم درحرمت غوغاشد😭🏴🖤شکسته بالو پرِ من ولییییی دلم تنگ است سفربه کربلارو خودت درستش کن موووولای خوبم🖤🏴😭
missmaral مدیر استارتر عضویت: 1397/06/15 تعداد پست: 4357 🙂⛷افتاد ایشالا نینی بعدی جبران میکنم حالا بگو ببینم متولد چندی
زیبای_او عضویت: 1399/02/14 تعداد پست: 6791 حالا بگو ببینم متولد چندی من۷۳شماچی؟ ازین کاربری{2}نفر استفاده میکنن🙏🙏🙏 هموقضاوت نکنیم....من ندادم به سکینه قسمت میترررررسم،،یکنفر دادقسم درحرمت غوغاشد😭🏴🖤شکسته بالو پرِ من ولییییی دلم تنگ است سفربه کربلارو خودت درستش کن موووولای خوبم🖤🏴😭
زیبای_او عضویت: 1399/02/14 تعداد پست: 6791 من ۷۷ 😂😂😂😂.چ اشکال داره مادرجون خیلی ازعروسا ازمادرشوهرشون بزرگترن مهم تفاهمه ازین کاربری{2}نفر استفاده میکنن🙏🙏🙏 هموقضاوت نکنیم....من ندادم به سکینه قسمت میترررررسم،،یکنفر دادقسم درحرمت غوغاشد😭🏴🖤شکسته بالو پرِ من ولییییی دلم تنگ است سفربه کربلارو خودت درستش کن موووولای خوبم🖤🏴😭
missmaral مدیر استارتر عضویت: 1397/06/15 تعداد پست: 4357 😂😂😂😂.چ اشکال داره مادرجون خیلی ازعروسا ازمادرشوهرشون بزرگترن مهم تفاهمه باش ولی از اول بگم هرروز صبح باید بیای همه کارامو بکنی و بری