2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تو آزمایش اولی فاویسم کامل بود؟

والا ببخشید اونجاشو نمیدونم که توضیح آزمایش اولی چی بود ولی دکترش گفت فاویسم داره و محدودیتهاشو گفت بعد دکترشو که به دلیل دیگه ای عوض کردم تو پرونده بچه نوستم فاویسم داره دکتر جدید گفت دوباره آزپایش بدین ایندفعه منفی شد . 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟
نه هيچي نگفتن  الان يك سال و نيمه اهان پس اگه داشت ميگفتن

تا جایی که من میدونم بله میگفتن ولی اطلاعات غلط نداده باشم... باز با دکترش مشورت کنین . دوستمونم که بالاتر گفتن تو چهار سالگی پسرشون متوجه شدن منو به شک انداختن 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟
تا جایی که من میدونم بله میگفتن ولی اطلاعات غلط نداده باشم... باز با دکترش مشورت کنین . دوستمونم که ...

قبل از ۴ سالگی باقالا خورده بود ولی مشکلی براش پیش نیومده بود. تا اینکه باقالا اهوازی ها که اومد من گرفتم و گذاشته بودم تو فریزر. تو فصل باقالا هم نبود یبار پختم خورد دیدم تب کرد و سفیدی چشماش زرد شد و همراه با ادرارش خون دفع میکرد. دیگه دکتر تشخیص داد که فابیسمه بعد که ریشه یابی کردم دیدم پسر خاله خودمم فابیسمه و من ژن پنهان داشتم و به پسرم منتقل شده

آرامشی دارم که طوفان را بغل کردم   
2790
2778
2791
2779
2792