2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نمیدونم چرا انقدر استرس دارم برام عادی نمیشه

استرس نداره فقط باید حواست باشه تو این فصل دم مغازه ها نبریش یا جایی مهمونید باقالاپلو نپخته باشن 

من الان تو ۵ ساله دیگه قید باقالا رو زدم یعنی با مادرشوهر و جاری توی یک ساختمونیم اونا هم اصلا نمیپزن که بوش بیاد

آرامشی دارم که طوفان را بغل کردم   
نه مشکلی ندارم فقط نمیتونم باقالا بخورم اگه زیاد بخورم خون تو رگام نمیمونه و باید برم دکتر پارسال ا ...

دچار خونریزی میشی یعنی من هرچی تو خونه م بود ریختم رفت ولی شمال زندگی میکنم اینجا میکارن حالا ک کرونا س ولی کلا سالهای آینده م موقع باقالی نباید بیرونبه یرم

استرس نداره فقط باید حواست باشه تو این فصل دم مغازه ها نبریش یا جایی مهمونید باقالاپلو نپخته باشن&nb ...

عروسیای تالار ک باقالی پلو هم هست دیگه نباید بریم درسته

دچار خونریزی میشی یعنی من هرچی تو خونه م بود ریختم رفت ولی شمال زندگی میکنم اینجا میکارن حالا ک کرون ...

از کنار مزرعه شم نباید رد بشی 

البته میگم پسر من فقط اون باقالا اهوازیا رو که خورد اینجوری شد ولی خوب من ریسکشو نمیپذیرم کلا همه رو غدقن کردن براش

عروسیای تالار ک باقالی پلو هم هست دیگه نباید بریم درسته

نه در این حد فکر نکنم مشکلی پیش بیاد

من که میرم ولی مثلا سر میز نمیذارم بیاد غذاشو میکشم دور میخوره

یا یه بار خونه عموم بودیم اونا پخته بودن در قابلمه رو که برداشتند سریع بردمش تو حیاط دیگه غداشو بیرون خورد😁

یواش یواش عادت میکنی 

چیز خاصی نیست که بخاطرش استرس داشته باشی

تا کوچیکه که خودت حواست بهش هست بعدم که بزرگ میشه خودش دیگه میدونه

من مهدکودک و پیش دبستانی هم که میرفت چند بار تاکید میکردم که حواسشون باشه بعدم تو مدرسه باید تو  مدارکش بنویسی

هرکی یه جوره دیگه

فقط رو دفترچه اش بنویس و هرجا میبریش دکتر قبل از دارو نوشتن بگو که فابیسم داره

یواش یواش عادت میکنی  چیز خاصی نیست که بخاطرش استرس داشته باشی تا کوچیکه که خودت حواست بهش هس ...

فقط پسر پسر عمه ای شوهرم داره احتمال داره از اونا به ازث رسیده باشه؟

فقط پسر پسر عمه ای شوهرم داره احتمال داره از اونا به ازث رسیده باشه؟

بله عزیزم احتمالا شوهرت داشته پنهان بوده و اون مشکلی نداشته و الان به بچه ات منتقل شده

پسر منم از خودم منتقل شده بهش

دچار خونریزی میشی یعنی من هرچی تو خونه م بود ریختم رفت ولی شمال زندگی میکنم اینجا میکارن حالا ک کرون ...

نه بابا خونریزی چیه ، خونی تو بدنم نمیمونه که بخواد بریزه

با هزارتا صلوات میتونن خون بگیرن واسه ازمایش

ادکلن بزن ، اونجا که نمیخوای واسه طولانی مدت بمونی میخوای سریع رد شی بری  ادکلن بزن چیزی نمیشه

بله عزیزم احتمالا شوهرت داشته پنهان بوده و اون مشکلی نداشته و الان به بچه ات منتقل شده پسر منم از خ ...

دارویی ک برای مداوای کرونا استفاده میشه م فاویسمی ها بهش حساسیت دارن

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز