2777
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

تو آزمایش اولی فاویسم کامل بود؟

والا ببخشید اونجاشو نمیدونم که توضیح آزمایش اولی چی بود ولی دکترش گفت فاویسم داره و محدودیتهاشو گفت بعد دکترشو که به دلیل دیگه ای عوض کردم تو پرونده بچه نوستم فاویسم داره دکتر جدید گفت دوباره آزپایش بدین ایندفعه منفی شد . 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟
نه هيچي نگفتن  الان يك سال و نيمه اهان پس اگه داشت ميگفتن

تا جایی که من میدونم بله میگفتن ولی اطلاعات غلط نداده باشم... باز با دکترش مشورت کنین . دوستمونم که بالاتر گفتن تو چهار سالگی پسرشون متوجه شدن منو به شک انداختن 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟
تا جایی که من میدونم بله میگفتن ولی اطلاعات غلط نداده باشم... باز با دکترش مشورت کنین . دوستمونم که ...

قبل از ۴ سالگی باقالا خورده بود ولی مشکلی براش پیش نیومده بود. تا اینکه باقالا اهوازی ها که اومد من گرفتم و گذاشته بودم تو فریزر. تو فصل باقالا هم نبود یبار پختم خورد دیدم تب کرد و سفیدی چشماش زرد شد و همراه با ادرارش خون دفع میکرد. دیگه دکتر تشخیص داد که فابیسمه بعد که ریشه یابی کردم دیدم پسر خاله خودمم فابیسمه و من ژن پنهان داشتم و به پسرم منتقل شده

آرامشی دارم که طوفان را بغل کردم   
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز