2777
2789
عنوان

داداش بد

| مشاهده متن کامل بحث + 1414 بازدید | 58 پست
چون شما تک دختری  و بیشتر حواس ها ب شما  اگ پسر بودی کاریت نداشت  حتمااااا ببرینش ...

آره میخایم ببریمش نمیاد دکتر که میگه شما مشکل دارید نه من منم واقعا کم اوردم تحملش برام سخته میخام برم خونه خالم بمونم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عی وای اخعی💔😢 ببین سعی کن خیلی تو دیدش نباشی  اگه هم ب پا رو دمت گذاش توهم جواب بده اصلا اد ...

من اصلا کم نمیارم یه حرفی بهم بزنه میشورمش با جوهر نمک حتی اگه کتکمم بزنه حرفارو میزنم بهش 

مشکل اینجاست منو اونقدر عصبی استرسی کرده درسامو اصلا نمیتونم بخونم مامانم همش میگه تموم میشه میره سر ...

محکم جلو اونایی ک مسخرت میکنن وایسا بگو به شما ربطی نداره نذار کسی تو کارت دخالت کنه

عزیزم کاملا درکت میکنم منم خیلی روحیمو از دست دادم یه مدت ولی به خودت بگو هیچ راهی برای نجات نیست جز درس خوندن تو همیشه میتونی ناراحت باشی ولی همیشه نمیتونی درس بخونی

هر چی دیرتر بشه این کارت شرایط بدتر میشه و بیشتر مجبوری تحملش کنی

دوستی ک شعور درک نداره همون بهتر ک نباشه اینا از دشمن بدترن 

با هدف استقلال درس بخون مطمئن باش کم کم ناخودآگاه قوی میشی و دیگه برات اهمیت نداره

به محض اینکه پاتو بذاری تو دانشگاه کل زندگیت عوض میشه

پیشاپیش بخاطر متن امضام عذر خواهم از کاربران محترم... جواب توهینتو نمیدم,کافیه توجه کنی سطح پایین فرهنگت مانع از هم صحبتی من باهات میشه و از طرفی اتلاف وقت هست که تمایلی بهش ندارم...در 99/9/9 دیگه هیچ تاپیک حس ششمی وجود نداره😑       تاپیک فال و حس ششم و از این خرافات گزارش میزنم... ...من کاملا انتقاد پذیر هستم اما<<  مزخرف >>پذیر نیستم!*** همه ی آدم ها وقتی آرام باشند,زشتی هایشان ته نشین میشود,     زلــــــــال دیده می شوند .       برای اینکه آدمی را بشناسید        ,    <<قــــــــبــــــــل از مــــــــصــــــرف خــــــــــــوب تـــــکـــــان دهــــیـــــد...>> 
مرسی عزیزم بابت راهنمایی ات تمام تلاشمو میکنم 🎀🎀

انشاالله موفق شی 🌹

پیشاپیش بخاطر متن امضام عذر خواهم از کاربران محترم... جواب توهینتو نمیدم,کافیه توجه کنی سطح پایین فرهنگت مانع از هم صحبتی من باهات میشه و از طرفی اتلاف وقت هست که تمایلی بهش ندارم...در 99/9/9 دیگه هیچ تاپیک حس ششمی وجود نداره😑       تاپیک فال و حس ششم و از این خرافات گزارش میزنم... ...من کاملا انتقاد پذیر هستم اما<<  مزخرف >>پذیر نیستم!*** همه ی آدم ها وقتی آرام باشند,زشتی هایشان ته نشین میشود,     زلــــــــال دیده می شوند .       برای اینکه آدمی را بشناسید        ,    <<قــــــــبــــــــل از مــــــــصــــــرف خــــــــــــوب تـــــکـــــان دهــــیـــــد...>>