2777
2789
عنوان

داداش بد

| مشاهده متن کامل بحث + 1414 بازدید | 58 پست

ب احتمال زیاد ریشش تو بچگی ک ب شما حسادت میکرده 

ک اذیتتون میکن حتما قبل شما خیلی بهش پر و بال میدادن و عزیز دوردونه بوده 

الان بعد شما محبت ها نسبت ب اون کمتر شده و باعث ایجاد اختلالات ردانی شده 

حتما ببرینش مشاور و تا خوب نشده ب هیچ عنوان براش زن نگیرید 

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میاد گوشیو ازم میگیره 

ی بار بهش بگو ببین اینا اصلا ب تو ربطی نداره !!!! 

زندگی شخصیه منه😕

زن نداری داذی عقده هاتو سر من خالی میکنی؟؟

جواب بده اصلا نذار حرفی تو دلت بمونه

ی حرفاییم بزن ک بسوزه😏😕

ب احتمال زیاد ریشش تو بچگی ک ب شما حسادت میکرده  ک اذیتتون میکن حتما قبل شما خیلی بهش پر و بال ...

خیلی اره خودش فکر میکنه همه چیو میدونه ما نمیدونیم با اینکه داداش دوقولو دارم اصلا به اون گیر نمیده ولی به من عاجر کردع

ی بار بهش بگو ببین اینا اصلا ب تو ربطی نداره !!!!  زندگی شخصیه منه😕 زن نداری داذی عقده هاتو ...

همین یک ساعت پیش داشتم تو شارژ با گوشی کار میکردم محکم دستمو قشار داد قرمز شد گفت تو شارژ کار نکن بعد گفتم چرا محکم انقدر دستمو فشار دادی گفت عادی کل عقده هاشو سر من خالی میکنه و عده های روشن فکریش برای مردمه 

خیلی اره خودش فکر میکنه همه چیو میدونه ما نمیدونیم با اینکه داداش دوقولو دارم اصلا به اون گیر نمیده ...

چون شما تک دختری 

و بیشتر حواس ها ب شما 

اگ پسر بودی کاریت نداشت 

حتمااااا ببرینش مشاور 

مطمئن باش خودشم داره عذاب میکش

چون کارا غیر طبیعی برا ی پسر 28 سال 

سعی کیند زیاد بهش محبت کنید 

شایدم خیلی تنها 

حتنا موضوع مشاور با خانوادت درمیون بزار

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 
عزیزم غصه نخور فقط کاری کن که از اونجا بری به فکر خودت باش بی تفاوت باش بهش کم کم عادت میکنی اذیت نم ...

مشکل اینجاست منو اونقدر عصبی استرسی کرده درسامو اصلا نمیتونم بخونم مامانم همش میگه تموم میشه میره سر یه کاری دیگه نمیبینیش زندگیمو خراب کرده اصلا نمیزاره با کسی دوست شم کل دوستامو باهام قهر کردن به خاطر این و تلگرام همه مسخره ام میکنن میگن مواظب باش بابک گوشیتو چک نکنه بابک الان میادا اونام مسخرم میکنن 

همین یک ساعت پیش داشتم تو شارژ با گوشی کار میکردم محکم دستمو قشار داد قرمز شد گفت تو شارژ کار نکن بع ...

عی وای اخعی💔😢

ببین سعی کن خیلی تو دیدش نباشی 

اگه هم ب پا رو دمت گذاش توهم جواب بده اصلا ادا این مظلومارو درنیاریا پررو میشه😕💔