2777
2789
عنوان

داداش بد

| مشاهده متن کامل بحث + 1414 بازدید | 58 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ی چند بار بی محلیش کن مثلن باهات ک ح میزنه اصلا ب رو خودت نیار ایطوری حرصی میشه بعد مثلن اگ گف چرا ایطوری هسی اینطوری بکن اونطوری بکن تو اصلا گوش نده بگو ولم کن بابا رشتت ی چیز دیگس ن گیر دادن ب من بگو میفهمه هرکی باتو درافتاد ورافتاد 😏❤🔥💋

مامانم همش میگه من شدم نگهبان این دوتا اصلا نمیشه منو اون با هم تنها باشیم منو خیلی ازیت میکنه یه با ...

منم با خاهرم همینطوریم 😑😑

اونم ی بار دستمو شکوند 😂😂😑😑منم تلافی کردم 😏

کلن نمیشه مارو ی جا تنها گذاشت 

داداشتو زنجیر کن مردم انقد خاله زنک میشه ؟ به بابات بگو یه گوشمالیش کنه این اقدس‌خاله رو

واقعا خیلی خاله است اونقدر دخالت تو کار من مامانم میکنه مامانم که همش در حال جیغ زدنه و دعوا کردن دیگه ازیتمم میکنه به خاطر مامانم به مامانم چیزی نمیگم یه بار دعوا شد بابام میخواست دعوا کنه النگو های مامانم وسطشون بود داشت جداشون میکرد خورد شد کامل تو دستش دستشم ناقص شد ورم کرد خوبم نشد

ی چند بار بی محلیش کن مثلن باهات ک ح میزنه اصلا ب رو خودت نیار ایطوری حرصی میشه بعد مثلن اگ گف چرا ا ...

اینطوری میکنم به خدا خیلی وقته زبون درازی نمیکنم همش میگه موهاتو کوتاه کن موهات رو زمینه اینجور رو مبل نشین من میخام برم آبم بخورم تو اشپزخونه میاد ببینه من چیکار کردم

دو تا بچه هستین؟ 

سه تا پسر با من یکی از داداشامم با من دوقولو هست اصلا دخالت نمیکنه تو دعوا های ما و اصلا ازاری نداره داداش بزرگمم ازدواج کرده این افتاده به جون من چند ساله به خاطرش استرسی شدم هیچ کاری نمیتونم بکنم 

وسواس داره

وسواسش تو سرش بخوره منم ازیت میکنه بهم میگه تو هیچ کاری بلد نیستی نمیزاره من جارو بزنم میگه بد جارو میزنی جاروبرقیو خراب میکنی من میخام گوشیمو بزارم تو شارژ میگه چرا  تو شارژ با گوشی کار میکنی شبا میاد منو چک میکنه تو اتاقم ببینه من خوابم یا دارم با گوشی ور میرم 

انگیزع امو به خاطرش از دست دادم آرامش ندارم استرسی شدم به خاطر این بیشعور

عزیزم غصه نخور فقط کاری کن که از اونجا بری به فکر خودت باش بی تفاوت باش بهش کم کم عادت میکنی اذیت نمیشی درس بخون برو دانشگاه یه شهر دیگه هم پیشرفت میکنی هم ازش فاصله میگیری ارامش پیدا میکنی 🌹

پیشاپیش بخاطر متن امضام عذر خواهم از کاربران محترم... جواب توهینتو نمیدم,کافیه توجه کنی سطح پایین فرهنگت مانع از هم صحبتی من باهات میشه و از طرفی اتلاف وقت هست که تمایلی بهش ندارم...در 99/9/9 دیگه هیچ تاپیک حس ششمی وجود نداره😑       تاپیک فال و حس ششم و از این خرافات گزارش میزنم... ...من کاملا انتقاد پذیر هستم اما<<  مزخرف >>پذیر نیستم!*** همه ی آدم ها وقتی آرام باشند,زشتی هایشان ته نشین میشود,     زلــــــــال دیده می شوند .       برای اینکه آدمی را بشناسید        ,    <<قــــــــبــــــــل از مــــــــصــــــرف خــــــــــــوب تـــــکـــــان دهــــیـــــد...>> 
ب نظر من بهترین راه اینه ک خودتو بزنی ب بیخیالی

میزنم ولی بعضی وقتا واقعا نمیتونم تحمل کنم یه مرد گنده انقدر تو کار دخترا دخالت کنه میخام ابرو مو بر دارم جلو اینه با موچین میگه برو تو حیاط اونوقت از دیجی کالا لوازم ارایشی سفارش دادم اصلا بستشو قایم کرد نمیدونم انداخت دور چیکارش کرد اصلا جرات ندارم یه لاک بزنم همشم البته هرچی داشتم نداشتم ریخته دور