pechii مدیر عضویت: 1398/10/15 تعداد پست: 7647 عنوان کار شوهرم ... | مشاهده متن کامل بحث + 492 بازدید | 58 پست دخترا میکار کنم کار سوهرم پر رونق شه چ نزری کن نزر کردم اگه رونقش زیاد شد هرسال ۸ محرم گوشت نزی بدم به فقرا چه دعای بخونم چیکار کنم اصن یکی راهمایی کنه توروخدا اگه میشه واسه خوشبختیم یه یه صلوات بفرستید.من نه منم ننم منم چمن منم منم چمن😂😂😂😂 1399/02/21 | 17:01 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
pechii مدیر استارتر عضویت: 1398/10/15 تعداد پست: 7647 خونه داشتزم با یه ۲۰۶ و ی شغل شرکتی که هر ۴ماه حقوق یه ماه و میدادن شوهرم دیگه خسته شد از کارش استعف ... خداکنه واسه ماهم همینجور بشه عزیزموجون بهش خیلی نیاز داریم اگه میشه واسه خوشبختیم یه یه صلوات بفرستید.من نه منم ننم منم چمن منم منم چمن😂😂😂😂
رفیق__موقتی عضویت: 1397/11/26 تعداد پست: 11128 خونه خریدین؟ چیکار کردین؟ من میخام ازامروز دوباره شروع کنم. پایه ای باهم شروع کنیم از فردا خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️............... یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
najvayeman عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 1026 خونه داشتیم با یه ۲۰۶ و ی شغل شرکتی که هر ۴ماه حقوق یه ماه و میدادن شوهرم دیگه خسته شد از کارش استعف ... اباالفضل ...ذکره پارتی کلفتیه مث اینکه😳
رفیق__موقتی عضویت: 1397/11/26 تعداد پست: 11128 خداکنه واسه ماهم همینجور بشه عزیزموجون بهش خیلی نیاز داریم انشالله بیایین باهم شروع کنیم ب خوندنش خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️............... یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
pechii مدیر استارتر عضویت: 1398/10/15 تعداد پست: 7647 خونه داشتیم با یه ۲۰۶ و ی شغل شرکتی که هر ۴ماه حقوق یه ماه و میدادن شوهرم دیگه خسته شد از کارش استعف ... میشه بپرسم شوهرت چیکارس اگه میشه واسه خوشبختیم یه یه صلوات بفرستید.من نه منم ننم منم چمن منم منم چمن😂😂😂😂
گارفیلد* عضویت: 1394/02/21 تعداد پست: 5082 خونه داشتزم با یه ۲۰۶ و ی شغل شرکتی که هر ۴ماه حقوق یه ماه و میدادن شوهرم دیگه خسته شد از کارش استعف ... وای موهام سیخخخخخ شدن. مبارکتون عزیزم. برای منم دعا کن. شوهرم تازه یه ماهه شغلشو عوص کرده. انقد استرس داره. میگه نکنه نچرخه. نکنه فلان شه. من همش دلداری میدم. از همین امروزم شروع کردم خ ذوق کردم برات. ان شالله همگی موقع مرگ ارامش داشته باشیم. و با روح شاد بریم اون دنیا🥰😍
رفیق__موقتی عضویت: 1397/11/26 تعداد پست: 11128 میشه بپرسم شوهرت چیکارس از پارسال رفت تو کار خریدو فروش گاو و گوسفندو زمین و ماشین خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️............... یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
pechii مدیر استارتر عضویت: 1398/10/15 تعداد پست: 7647 انشالله بیایین باهم شروع کنیم ب خوندنش اره عزیزم بیاید باهم شروع کنیم اگه میشه واسه خوشبختیم یه یه صلوات بفرستید.من نه منم ننم منم چمن منم منم چمن😂😂😂😂
گیلآوا عضویت: 1398/05/18 تعداد پست: 7599 پایه ای باهم شروع کنیم از فردا منم باهاتون پایم از فردا بیاشروع کنیم دوستان من سامارا هستم عضویتم سال 95بود ولی به دلایلی کاربری قبلیم حذف شد
pechii مدیر استارتر عضویت: 1398/10/15 تعداد پست: 7647 از پارسال رفت تو کار خریدو فروش گاو و گوسفندو زمین و ماشین شوهر منم تو کار گوسفندو ایناس و یه کار دیگه هم داره ولی هیچ سودی نداشت امال واسمون هیچی اگه میشه واسه خوشبختیم یه یه صلوات بفرستید.من نه منم ننم منم چمن منم منم چمن😂😂😂😂
گیلآوا عضویت: 1398/05/18 تعداد پست: 7599 اره عزیزم بیاید باهم شروع کنیم منم هستم فردا شروع کنیم.فقط یه سوال باید همه رو یه دفعه بگیم یا میشه در طول روز بگیم دوستان من سامارا هستم عضویتم سال 95بود ولی به دلایلی کاربری قبلیم حذف شد
گارفیلد* عضویت: 1394/02/21 تعداد پست: 5082 بچها منم هستم. ولی از امروز شروع کردم❤️❤️❤️❤️ ان شالله همگی موقع مرگ ارامش داشته باشیم. و با روح شاد بریم اون دنیا🥰😍
najvayeman عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 1026 شوهر منم تو کار گوسفندو ایناس و یه کار دیگه هم داره ولی هیچ سودی نداشت امال واسمون هیچی ب روریه عزیزم ...ایشالا خدابخواد برات
رفیق__موقتی عضویت: 1397/11/26 تعداد پست: 11128 شوهر منم تو کار گوسفندو ایناس و یه کار دیگه هم داره ولی هیچ سودی نداشت امال واسمون هیچی ایشالا که نتیجه ببینی نیتتون باید ثروت باشه خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️............... یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
رفیق__موقتی عضویت: 1397/11/26 تعداد پست: 11128 بچها منم هستم. ولی از امروز شروع کردم❤️❤️❤️❤️ الان کیا حاضرن؟یه تایپیک بزنم تگتون کنم؟ خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️............... یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔