2777
2789
عنوان

کار شوهرم ...

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 58 پست

هرروز سوره های واقعه. ق. ذاریات. لیل. انشراح. طلاق. مزمل

رو بخون. واقعه رو تو شب بخون. 

با 400بار هرروز ذکر استغفار

اینه استغفار ش 

ان شالله همگی موقع مرگ ارامش داشته باشیم. و با روح شاد بریم اون دنیا🥰😍

زمانگیر هست ذکرش ولی درطول روز بخون که خسته هم نشی. من ازینا معجزه ها دیدم که مگو و مپرس. برا رونق کارشوهرمم دعا کنی❤️❤️❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم اگه شغلش ازاده یه ذکری هست زندگی خودمو که زیرو رو کرده اصلا انگار معجزه شده انقد خوبه تو گوگل ...

عزیزم میشه بگی ذکره؟

اگه میشه واسه خوشبختیم یه یه صلوات بفرستید.من نه منم ننم منم چمن منم منم چمن😂😂😂😂
عزیزم اگه شغلش ازاده یه ذکری هست زندگی خودمو که زیرو رو کرده اصلا انگار معجزه شده انقد خوبه تو گوگل ...

چشمم به کامنتت خشک شد خواهر ریپلایم کن لطفا 

1399.9.9 برادرم ازاون جهنم برگشته و آرامش به قلب خانوادم برگشته خدایا تنها کسی ک میتونه دست برادرمو بگیره تو هستی ازت خواهش میکنم به قلب شکسته مادرم نگاه کن دست نوازش پدر رو ندیده و داغ مادر دیده خدایا به بزرگیت قسم نزار داغ اولاد ببینه اگه میخوای ببری منو قربونیه خانوادم کن نه برادرمو 😔😔😔😔😔😔😔❤ انشالله همه ب آرزوهامون برسیم❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
عزیزم میشه بگی ذکره؟

این ذکرو که استغفراله الذی نوشته دوماه هرروز ۴۰۰مرتبه باید بگی دوماه هرروزا 

ولی بشددددددددت تاثیر داره به خستگیش می ارزه بعد دوماه شاید پول هنگفتی دستت نرسه اما ۵ماه بگذره و به پنج ماه قبلت فکرکنی میبینی چققققد پیشرفت داشتی

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔

زمانگیر هست ذکرش ولی درطول روز بخون که خسته هم نشی. من ازینا معجزه ها دیدم که مگو و مپرس. برا رونق کارشوهرمم دعا کنی❤️❤️❤️

استغفرالله الذی لا اله الا هوالحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات والارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه

درواقع من این ذکرو ب هرکی گفتم تاثیر شو دید فقط اولا خسته کننده و طولانی مشه  کم کم حفظ میشی عادت میشه من از تابستون پارسال که تو نی نی سایت ی خانم بهم گفت تا امسال ۳بار این ذکرو انجام دادم و زندگیم زیرو رو شد از نظر مالی پارسال کجا بودیم و امسال کجاییم

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
زمانگیر هست ذکرش ولی درطول روز بخون که خسته هم نشی. من ازینا معجزه ها دیدم که مگو و مپرس. برا رونق ک ...

منم این ذکرو گفتم محشره

درواقع من این ذکرو ب هرکی گفتم تاثیر شو دید فقط اولا خسته کننده و طولانی مشی کم کم حفظ میشی عدت میشه ...

خونه خریدین؟ چیکار کردین؟ من میخام ازامروز دوباره شروع کنم.

چشمم به کامنتت خشک شد خواهر ریپلایم کن لطفا 

داشتم سرچ میکردم حسش نبود خودم تایپ کنم گذاشتم عزیزم

داشتم سرچ میکردم حسش نبود خودم تایپ کنم گذاشتم عزیزم

مرسی گلم ذخیره کردم 

1399.9.9 برادرم ازاون جهنم برگشته و آرامش به قلب خانوادم برگشته خدایا تنها کسی ک میتونه دست برادرمو بگیره تو هستی ازت خواهش میکنم به قلب شکسته مادرم نگاه کن دست نوازش پدر رو ندیده و داغ مادر دیده خدایا به بزرگیت قسم نزار داغ اولاد ببینه اگه میخوای ببری منو قربونیه خانوادم کن نه برادرمو 😔😔😔😔😔😔😔❤ انشالله همه ب آرزوهامون برسیم❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
خونه خریدین؟ چیکار کردین؟ من میخام ازامروز دوباره شروع کنم.

خونه داشتیم با یه ۲۰۶ و ی شغل شرکتی که هر ۴ماه حقوق یه ماه و میدادن شوهرم دیگه خسته شد از کارش استعفا داد رفت تو شغل ازاد  و اصلا همینجوری دستش باز شد تا الان ۳جا زمین و چندتا ماشین و برا خودش برلیانس برامنم ماشین خرید یعنی زمانی ک این ذکرو میخوندم همینجوری انگار برکت میبارید ب چشم دیدم