2821
2789
پست اول خار داشت؟

👌👌👌👌👌😂😂😂😂

با هم مهربون باشیم زندگی کوتاهه شاید فردایی نباشه به همین راحتی!!!❤دلمرنجان که زهر دل به خدا راهی هستهرکه را هیچ به کف نیست به دل اهی هست،

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ن خیلی خوبه ن خیلی بد..یه چیز کاملا معمولی و حد وسطه..ضد افتاب لافار خیلی خوبه هم از نظر پیزان چربی هم تز نظر spf عالیش..در ضمن وقتی میزنی انگار فقط یه کرم مرطوب کننده زدی..ن میماسه ن برق میزنه صورتت بی رنگش خیلی خوبه

بی تو، بی فایده و بی هیجان است جهان🌍😖             مثل یک پنجره ک منظره اش دیوار است🖼🧱

رو عنوانت بیشتر تمرکز کن عزیزم

فکر کردم تاپیک +۱۸ ست😂

منحرفم نیستم 😐

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️

من شنیدم مای لک میاره، کادر خودمم چندین سال میزد، یه کوچولو رو گونه ش لک شد، نمیدونم به مرور زمان و روند طبیعی پوست وسنش بود یا واقعا از مای بود

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐