2777
2789
عنوان

زلزله

| مشاهده متن کامل بحث + 916 بازدید | 66 پست
ممنون ایشالا من خیلی آدم دسترسی هستم یک ماه اول بخاطر کرونا حالم خیلی بد بود طوری ک کف خونه افتاده ب ...

خدا نکنه 😂😂😂😂😂 ببخشید خندم گرفت

الان صدا نمیکنه؟

الان دیگه بیدار سدن دارن چهچه میزنن مثل هرروز ولی هیچ وقت نیمه شب صدا نمیکنن ،البته اون هفته که رعد و برق میزد و طوفان شده بود اونشبم پرنده هام همش جیغ میزدن طفلکها ترسیده بودن

خدایا مرسی که در حقم معجزه کردی😍😍😍😍🤲🏻🤲🏻🤲🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ساختمونا خراب نمیشن، ممکنه آسیب ببینن ولی فرو نمی ریزه. جاهای امن خونه پناه بگیرید، مثل زیر می ...

اینجوری مردن خیلی ترسناک آخه قبلش آدم سکته میکنه ما یافت آباد هستیم مترو نداره ولی تا دلت بخواد زیرش قناته

👨‍👩‍👦‍👦
عزیزم ساختمونا خراب نمیشن، ممکنه آسیب ببینن ولی فرو نمی ریزه. جاهای امن خونه پناه بگیرید، مثل زیر می ...

ممنون دیکه کامل توضیح دادی ها🤣🤣🤣🤣🤣استرسم خیلی کم شد😂..ان شالله که نمیاد...و خدا هم به خوبی ادمهای مومن و خوبش به ما هم رحم میکنه..

درست میشه دایی  
ممنون دیکه کامل توضیح دادی ها🤣🤣🤣🤣🤣استرسم خیلی کم شد😂..ان شالله که نمیاد...و خدا هم به خوبی ادم ...

خب میدونی هی میخوام خودمو آروم کنم با این حرفا بعد میگم مثلا جاهایی که زلزله اومد همه مردن مگه آدم خوب نبوده یا خدا بهشون رحم نکرده😐😐

👨‍👩‍👦‍👦
ممنون دیکه کامل توضیح دادی ها🤣🤣🤣🤣🤣استرسم خیلی کم شد😂..ان شالله که نمیاد...و خدا هم به خوبی ادم ...

آخه سال ۹۶ که زلزله اومده بود دوست همسرم که دانشجوی دکتری عمران زلزله بود برامون گفت اینا رو. یه کم آروم شدم.

خب میدونی هی میخوام خودمو آروم کنم با این حرفا بعد میگم مثلا جاهایی که زلزله اومد همه مردن مگه آدم خ ...

دیگه حکمت خدا رو نمیدونیم چیه ..ان شالله که نمیاد...ما مراعات میکنیم..هوشیار میخوابیم😂😂دعا هم میکنیم ان شالله خودش کمکمون باشه‌....

درست میشه دایی  
اینجوری که قبل زلزله میمیری دور از جون 😅 بیخیال بابا اگه بخواد اتفاقی بیفته چه فکر کنی چه نکنی میف ...

آرامشت رو خریدارم 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
گربم صدا میکنه میگم نکنه زلزله میخواد بیاد

فصل جفت گیریه اونم دنبال جفته احتمالا،ما رو ک این یاکریما آصی کردن،پشت پنجره

خدایا امتحانای سخت واسه آدمای سرسخته،یا ازاین امتحاناازم نگیر یا سرسختترم کن.🙏خدایا بابت هدیت ممنونم😍علی سان تمام امیدوعشقیه ک خدا بهم داد.ممنونم ازش.😍😘🥰