2777
2789
عنوان

زلزله

| مشاهده متن کامل بحث + 916 بازدید | 66 پست
منم از شب تا حالا چشم رو هم نذاشتم از اون بدتر با لباس پوشیده تو خونه  راحت نیستم موندم زلزله ا ...

منو بگو دقیقا اون زلزله اولی تو حمام بودم‌.خوب شد دخترمو  نبرده بودم🥴یه لحظه زیر پام تکون خورد🥺وای خدا کنه دیکه نیاد...تا دیروزم با شال بودم تو خونه

درست میشه دایی  
منم از زلزله وحشت دارم روزی صدبار از شوهرم میپرسم اگه زلزله اومد ما طبقه سومیم اخه چیکار کنیم 

زیرمیزی جایی باید پناه گرفت فقط میگن تو زلزله های شدید فقط 7 ثانیه مهلت فرار داری

تا حالا دقت کردین شاید باد معده روح غذاییه که میخوریم ؟!!!    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از نظر ايمني اگه زلزله بياد  ميگن سعي كنيد فرار نكنيد ب طرف بيرون چون زمانش خيلي كوتاه و تا بخواهي بري بيرون اتفاق ميوفته

بايد جاهاي ايمن خونه رو در نظر بگيريد ب اونجا پناه ببريد 

همين دو شب پيش دو تا فوتي ها يكيش ب خاطر فرار بوده ك خورده زمين و فوت كرده

من مامی ندای سابق هستم(مامان نیما و‌نیکان)  خوشحالم میشم دوستان قدیمی رو دوباره اینجا ببینم…🤗🤗😎😍🥰

دوسال پیش شمال که زلزله اومد من از ترس پاشدم فرار کنم برم بیرون ..لعنتی کلیه هام درد گرفته بود ... از استرس نمیتونستم بخوابم .. درکتون میکنم ... انشالله همه چی به وضعیت عادیش برگرده

زیرمیزی جایی باید پناه گرفت فقط میگن تو زلزله های شدید فقط 7 ثانیه مهلت فرار داری

واقعا فکرمو خیلی مشغول کرده اصلا وحشت دارم متاسفانه میزی هم نداریم ک بخایم زیرش پناه بگیریم

دیشب حوالی ساعت ۳ یه زلزله ۳.۸ ریشتری اومد، من قشنگ حس کردم، چند تا دیگه هم بود ولی من اونو حس کردم، ...

من متوجه نشدم اما همسرم بهم گفت انگار زلزله اومد

خدایا مرسی که در حقم معجزه کردی😍😍😍😍🤲🏻🤲🏻🤲🏻
ن الان نیومد ولی هی میگم الان میاد

دیشب سه چهار بار که اومده باز😢

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂
واقعا فکرمو خیلی مشغول کرده اصلا وحشت دارم متاسفانه میزی هم نداریم ک بخایم زیرش پناه بگیریم

ما طبقه چهارمیم بیاد باید سه کنج راهرو پناه بگیریم..

ساختموناهم ک استحکام ندارن..

اگ طبقات بالاترید فک کنم سه کنج راهپله بهتر باشه

منم از زلزله وحشت دارم روزی صدبار از شوهرم میپرسم اگه زلزله اومد ما طبقه سومیم اخه چیکار کنیم 

عزیزم ساختمونا خراب نمیشن، ممکنه آسیب ببینن ولی فرو نمی ریزه. جاهای امن خونه پناه بگیرید، مثل زیر میز ناهارخوری، دیشب به سرم زد آب و بیسکوییت بذارم زیر میز 😅 شاید نیاز بشه.

اگه زلزله ۸ ریشتر بیاد که زیاد فرقی نمیکنه بیرون باشیم یا تو خونه و طبقه چندم، چون اون موقع لوله های گاز و اینا می ترکه، کانال های فاضلاب زیر زمین و خطوط مترو و اینا که اون زیر و زیر خالیه و... 

ان‌شاءالله که نمیاد ، توکل به خدا. قرار باشه بمیریم ، ممکنه غذا بره تو حلقمون بمیریم 

دوسال پیش شمال که زلزله اومد من از ترس پاشدم فرار کنم برم بیرون ..لعنتی کلیه هام درد گرفته بود ... ا ...

ممنون ایشالا من خیلی آدم دسترسی هستم یک ماه اول بخاطر کرونا حالم خیلی بد بود طوری ک کف خونه افتاده بودم می گفتم کرونا دارم نفسم از استرس تنگ بود الانم این استرس آخر یا سکته میکنم یا ام اس میگیرم

👨‍👩‍👦‍👦