2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی شده

درمورد نوسانات بازار خودرو بودبچه ها اگه اینجوری پیش بره اوضاع خیلی خرابترمیشه هیچکی پاسخگو نیست

وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢

اینجا پست میزارم که تو تاپیکای اولیه شما بالا نیاد. 

بیماری کلیه دختر گلتون چی بود؟ 

از چند ماهگی متوجه شدین که باید چه پیگیری پزشکی انجام بدین منظورم عکس هسته ای و ایناس؟ 

برا پسر منم تشخیص کیست دادن اما من هر چی تو نت میخونم جیزای خوبی نیستن و بیشتر منو میترسونن... 

مــــــا را به سخت جانی خود این گمان نبود... 
اینجا پست میزارم که تو تاپیکای اولیه شما بالا نیاد.  بیماری کلیه دختر گلتون چی بود؟  از ...

نگران نباش خانمی دخترمن رفلاکس ادراری داشت از نوزادی که شکر خدا برطرف شد والان دیگه مشکل نداره .کیست هم چیزمهمی نیست با بزرگترشدن سنشون برطرف میشه فقط باید صبرداشته باشی وتحت نظر دکتر

وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢

اسم بیماری گل دخترت میدونی؟ 

رفلاکس ادراری رو کی فهمیدی چه علاعمی داشت؟ 

بخاطر کیست شب ادراری نگرفت؟  یا فشار بالا؟  این نت لعنتی پر انرژی منفیه

گفته بودن یه کلیه کار نمیکنه از بارداریم 

الان آخرین سونو میگ کلیه کار میکنه

اصلا یه حـــــــال بـــــــــــدیم... 

مــــــا را به سخت جانی خود این گمان نبود... 
اسم بیماری گل دخترت میدونی؟  رفلاکس ادراری رو کی فهمیدی چه علاعمی داشت؟  بخاطر کیست شب ا ...

بیماری خاصی نداره همون رفلاکس ادراری هفت ماهگی یه با عفونت ادراری داشت بردیم دکتروآزمایش وسونو واسکن هسته ای مشخص شد رفلاکس ادراری یک طرفه گرید متوسط تاشدید داشت که ازاون هفت ماهگی تا سن سه سالگی مرتب هرشب شربت سفالکسین وهرماه آزمایش ادراری که شکر خدا سه سالگی مشکلش برطرف شد.نگران نباش تا سن سه سالگی خودشون خوب میشن دکترشم هم گفت بابزرگترشدن سنشون خوب میشن.

خدا رو شکر  خدا کنه برا ما هم همینطور باشه مرسی که وقت گذاشتی ❣️🌹

خواهش می کنم گلم❤️