2777
2789
عنوان

جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 965 بازدید | 37 پست

واقعیت اینه که آدمها به دلسوزی دیگران نسبت به خودشون عادت میکنن و حتی دوستش دارن ،،اما این اشتباه ست ،،خیلی محترمانه و مودبانه بهش بگید از اینکه کسی سر بچه ام دعوا کنه ناراحت میشم ،،خارج از هر گونخ توجهی به مشکل ایشون،

😊نظرات من براساس پست اول ،خوندن کامنتها از حوصلم خارج😅آخه نگران استارتر تاپیک بغلی ام😜ممنون میشم مطالبتون رو کامل و واضح همون پست اول بذارید😉
به شوهرت بگو از دسترسش خارج بشه😌🌹

ن بابا دلت خوشه نمی تونم باهاش قط ارتباطم بکنم چون من طبقه بالای مادرشوهرمم اونام میان اینجا هروز باسد برم پیششون

جـــسور و بُــلندپـَرواز زندگے به سبکِ ارتِــفاع...!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ن بابا دلت خوشه نمی تونم باهاش قط ارتباطم بکنم چون من طبقه بالای مادرشوهرمم اونام میان اینجا هروز با ...

خب برو پیششون😑 به شوهرت بگو زن داداشت اومد پیشت پاشو برو بیرون...برو اتاق..نچسبه بهت😒

تنبل نرو به سایه ، سایه خودش میایه  

شوهرت بغل میکنههه

میشه دعا کنید به آریام برسم💓 خیلی همو دوس داریم دعا کنید وضع مالیشونم خوب شه کلی گرفتارن💗اینجا سایت تبادل نظر نه تحمیل نظر! وقتی با نظرم مخالفی جنگ راه ننداز  

منم مشکل تو رو داشتم عزیزم ،ب مادر شوهرم گفتم بهش تذکر بده وگرنه بد میبینه ...

بعد اون دیگه هر وقت میاد خونه ما چادر سر میکنه با اینکه چادری نیست ،به جای حرص خوردن جمعش کن ،اما ب خاطرش با شوهرت اصلاااااااا دعوا نکن .

مقصر همتونید

تقصیر خودتونه.

بیچاره باردار نمیشه

پسسسسسسرررر شمام شده نور چشمی احتمالا بخاطر نوه پسریشون شمام بیشتر دوست دارن واز رفتاراشون اون متوجه شده  قتی حسادت یه زنو تحریک میکنید انتظار دارید وایسه برو بر نگاه کنه اونم حسادت شمارو تحریک میکنه

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ

ی راهکار ک ۹۰ درصد جواب میده کارایی ک میکنه باشوهرت توهم باشوهر اون بکن ی چند وقت حیا رو بذار کنار حتی پیاز داغشم زیاد کن برادر شوهرتو بغلش کن کنارش بشین و .... میبینی خود ب خود حدشو فهمید

وقتی رفت کنار شوهرت نشست می‌رفتی بالا سرشون وایمیستادی به شوهرت میگفتی می‌خوام کنارت بشینم چقد ماست ...

اره واقعا خودشم مقصره😶

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
رفت و آمدتون رو کم کنید  و به شوهرت تذکر بده  و حتی به برادرشوهرت روبسته بگو یاهرجور که ...

یه جادوگریه میره زار زار گریه میکنه یا آه میکشه همه میشناسنش خاهرشوهر کوچیکمم ازش بدش میاد چونـمیشناستش برادرشوهرمم یه اوسکله هیچ حالیش نمیشه زنشو جم کنه

جـــسور و بُــلندپـَرواز زندگے به سبکِ ارتِــفاع...!

ی چند بار بگی جای من کنار شوهرمه حساب کار دستش میاد. روی این مسایل حساس باشین

❤کم سرمایه ای نیست داشتن آدمهایی ک حالت را میپرسن ولی از آن بهتر داشتن آدمهاییست وقتی حالت را میپرسند میتواتی بگویی: تو را ک دارم حالم عالی است❤