2777
2789
عنوان

جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 965 بازدید | 37 پست
ی راهکار ک ۹۰ درصد جواب میده کارایی ک میکنه باشوهرت توهم باشوهر اون بکن ی چند وقت حیا رو بذار کنار ح ...

اوه اوه خونم پای خودمه شوهرم خیلی بد دله و شکاکه اینکارم بکنم صدردصد خونمو میریزه

جـــسور و بُــلندپـَرواز زندگے به سبکِ ارتِــفاع...!

کوتاه نیا

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مشکل تو رو داشتم عزیزم ،ب مادر شوهرم گفتم بهش تذکر بده وگرنه بد میبینه ... بعد اون دیگه هر وقت ...

الان خوشحالی به خاطر شما خانواده شوهرش مجبورش کردن برای جاهایی که شما هستید چادری بشه؟؟؟بعد فکر میکنم ۴روز دیگه براش کاری داره اونم یجور دیگه زیرآب شمارو بزنه؟؟

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
اوه اوه خونم پای خودمه شوهرم خیلی بد دله و شکاکه اینکارم بکنم صدردصد خونمو میریزه

ب شوهرت بگو چیزی ک عوض داره گله نداره اگه خوبه ک منم انجام میدم اگه بده ک توهم خودتو جمع کن زیادی رو دادی بهشون من بودم هردوشونو پشیمون میکردم از کارشون باشوهرت اتمام حجت کن .اه اعصابم بهم ریخت

وقتی رفت کنار شوهرت نشست می‌رفتی بالا سرشون وایمیستادی به شوهرت میگفتی می‌خوام کنارت بشینم چقد ماست ...

برگشتنی همینکارو کزدم خاستم ببینم فهمش درچه حده پسرم اذیت میکرد بخدا مردم 

جـــسور و بُــلندپـَرواز زندگے به سبکِ ارتِــفاع...!
منم یه بار جاریم سر بچه ی اون یکی جاریم داد زد مادرشوهرم جرش داد    

چرا؟؟؟همیشه طرف اونیکی جاریته؟؟

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ