2777
2789
عنوان

مجردا بیاین😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1256 بازدید | 117 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم کیسای قبلی رو یادم میاد چیز بدی نیست که سریع حواستو پرت کن یا اخلاقای بدشو یادت بیار ک سریع از ...

حتما باید بسوزونی؟ من گذاشتم لای قرآن

دوست خواهرمم نوشته بود همینطور نگاش میکرد و میخوندش اخرم همو براش شد 

من دوماه بیشتره نوشتم🥺🥺🥺

پیشاپیش بخاطر متن امضام عذر خواهم از کاربران محترم... جواب توهینتو نمیدم,کافیه توجه کنی سطح پایین فرهنگت مانع از هم صحبتی من باهات میشه و از طرفی اتلاف وقت هست که تمایلی بهش ندارم...در 99/9/9 دیگه هیچ تاپیک حس ششمی وجود نداره😑       تاپیک فال و حس ششم و از این خرافات گزارش میزنم... ...من کاملا انتقاد پذیر هستم اما<<  مزخرف >>پذیر نیستم!*** همه ی آدم ها وقتی آرام باشند,زشتی هایشان ته نشین میشود,     زلــــــــال دیده می شوند .       برای اینکه آدمی را بشناسید        ,    <<قــــــــبــــــــل از مــــــــصــــــرف خــــــــــــوب تـــــکـــــان دهــــیـــــد...>> 
وای یه بار نوشتم با شدت تمام  چند روز بعدش خواستگار اومد دقیقا هموووون  بعد سربازی نرفته ...

مینویسی میزاری کجا؟؟؟جای خاصی باید بزاریم؟

یکی از رویاهام اینه که برم تو کارخونه پنیر پیتزا غلت بزنم تو پنیرا کشششش بیارم و بیرون نیام🤤😋فانتزی دیگمم این بود شوهرم رئیس کارخونه باشه منم مدیر عاملش کنه😁اینم نشد دیگه. فانتزی دیگمم این بود که شوهرم فست فودی داشته باشه و من مدام پیتزا بقولم😬 این نشد😂زندگی به کام من،کلا نشد🙃
شنیدم ادم بنویسه بزاره لای قران خیلی خوبه 

اره همون تو قران گذاشتم 

بعد همین موردو چون خانوادم مخالف بودن انقددد ناراحتی کشیدم سرش 

دیگه انگار انرژیم تخلیه شده 

بعد چیزی که خیلی موثر بودد

قبل از مشخصات 

تمام ادمایی که ازشون ناراحت بودم رو نوشتم و گفتم بخشیدمتون 

اون احساس سبکی خیلییی موثر بود بعدم آتیش زدم 

مشخصاتم گذاشتم لای قران 

:)
من وسواس فکری دارم  خیلی سختمه ذهنمو منحرف کنم  دیگه چیکارا میکنی  چند وقته نوشتی ...

تو عید نوروز نوشتم مشخصاتو

همین

کار خاصی نیمکنم

حواستو پرت کن

منم وسوس فکری دارم

ورزش کن

سرتو گرم کن

کارای مورد علاقتو بکن

حتما باید بسوزونی؟ من گذاشتم لای قرآن دوست خواهرمم نوشته بود همینطور نگاش میکرد و میخوندش اخرم همو ...

میشه منو راهنمایی کنی؟بنویسم بزارم لای کدوم سوره؟تا چند وقت بزارم بمونه؟

یکی از رویاهام اینه که برم تو کارخونه پنیر پیتزا غلت بزنم تو پنیرا کشششش بیارم و بیرون نیام🤤😋فانتزی دیگمم این بود شوهرم رئیس کارخونه باشه منم مدیر عاملش کنه😁اینم نشد دیگه. فانتزی دیگمم این بود که شوهرم فست فودی داشته باشه و من مدام پیتزا بقولم😬 این نشد😂زندگی به کام من،کلا نشد🙃