2777
2789
عنوان

مجردا بیاین😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1256 بازدید | 117 پست
اره بگو

من همه اینارو امتحان کردم 

ولی یه کار راحتتر از قانون جذب 

به خودت رسیدنه 

ینی من تمامممم اطرافیانمو دیدم 

هر کی بیشتر به خودش میرسه 

ورزش و ماسک و تغذیه و هر آنچه به خودت مربوط میشه 

خواستگارهای بیشتر و پر وپا قرصترررر

میتونم صدتااا مثال براتون بزنم از اطرافیانم 

حتی اونایی که یه دوره بیشتر به خودشون رسیدن 

تو همون بازه زمانی رفتنننن

اگه میخاین کسی عاشقتون بشه باید عاشق خودتون باشین 

این ارتعاش بازتاب پیدا میکنه

:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول از همه اونایی که دلخوری  چه مرد چه زن  بنویس من بخشیدمت از زندگی من برو بیرون  ...

مرسیییییی😘♥️

یکی از رویاهام اینه که برم تو کارخونه پنیر پیتزا غلت بزنم تو پنیرا کشششش بیارم و بیرون نیام🤤😋فانتزی دیگمم این بود شوهرم رئیس کارخونه باشه منم مدیر عاملش کنه😁اینم نشد دیگه. فانتزی دیگمم این بود که شوهرم فست فودی داشته باشه و من مدام پیتزا بقولم😬 این نشد😂زندگی به کام من،کلا نشد🙃
اسى بگو گلم

گفتم بالا 

حالا من هر روز ناخنامو میذارم تو آبلیمو ماسک و لباس و ارایش و از این قر و فرا 

دفعه اول دو سه روز بعدش خواستکار اومد 

الان باز انرژیم افتاده 

برامن که یه زندگی همراه با شکست واشتباه داشتم هم اثر میکنه یعنی خاسته هامو بنویسم جواب میگیدم

اره حتمااا 

فقط باید اون طرفو ببخشی 

اگه نبخشی لاز ی ادمایی میان تو زندگیت که همون شکلین 

ببخش 

بعد بیا مشخصاتو بنویس

منظورم این بود از هر چی دوست داشتم عکس گرفته بودم ،وسایل جهیزیه ک خودم خریده بودم هم عکس گرفته بودم چون ناراحت هستم همه رو پاک کردم ،دو ماه پیش عشقم اعتیاد پیدا کرد خیلی حرف زدم گفت ترک کرده الان ی هفته است فهمیدم ک نزدیک یک ماه سر کارم و هنوز مصرف میکنه

من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی 
اره حتمااا  فقط باید اون طرفو ببخشی  اگه نبخشی لاز ی ادمایی میان تو زندگیت که همون شکلین ...

اره واقعا به این حرفت اعتقاد دارم 

یکی بهم گفت خیلی داغونی نه ؟....................................... گفتم از کجا فهمیدی گفت اخه خیلی قشنگ میخندی ...........................  خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است ................................
منظورم این بود از هر چی دوست داشتم عکس گرفته بودم ،وسایل جهیزیه ک خودم خریده بودم هم عکس گرفته بودم ...

ای وای چه بد خیلی ناراحت شدم خدا ان شاله بخیر کنه

یکی بهم گفت خیلی داغونی نه ؟....................................... گفتم از کجا فهمیدی گفت اخه خیلی قشنگ میخندی ...........................  خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است ................................
ای وای چه بد خیلی ناراحت شدم خدا ان شاله بخیر کنه

مرسی عزیزم خیلی ناراحتم یعنی دارم دق میکنم همه آرزو هام ،امیدم عشقم یهو هیچی شد

من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی 
مرسی عزیزم خیلی ناراحتم یعنی دارم دق میکنم همه آرزو هام ،امیدم عشقم یهو هیچی شد

من این حالتو دقیقا درک میکنم چون من خودمم کشیدم این درد وحالا بادوتا بچه خونه پدرم زندگی میکنم خیلی دردناکه خانه ارزوهات ویران شه

من این حالتو دقیقا درک میکنم چون من خودمم کشیدم این درد وحالا بادوتا بچه خونه پدرم زندگی میکنم خیلی ...

الهی بمیرم،خیلی سخته خودش ناراحت خودش پشیمون اما ارائه نداره ترس داره کمپ بسته کرونا ی وضعی ،زندگی من ،آبرو من ،وسایل من ،همه چی داغون شده ،از خدا میخوام برا شما و بچه هاتون بهترین ها رو قسمت کنه 

الهی بمیرم،خیلی سخته خودش ناراحت خودش پشیمون اما ارائه نداره ترس داره کمپ بسته کرونا ی وضعی ،زندگی م ...

ممنون عزیزم هم چنین