2777
2789
عنوان

مجردا بیاین😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1256 بازدید | 117 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزمم😍😍  اره ادم باید اعتقاد داشته باشه

😊🤗

پیشاپیش بخاطر متن امضام عذر خواهم از کاربران محترم... جواب توهینتو نمیدم,کافیه توجه کنی سطح پایین فرهنگت مانع از هم صحبتی من باهات میشه و از طرفی اتلاف وقت هست که تمایلی بهش ندارم...در 99/9/9 دیگه هیچ تاپیک حس ششمی وجود نداره😑       تاپیک فال و حس ششم و از این خرافات گزارش میزنم... ...من کاملا انتقاد پذیر هستم اما<<  مزخرف >>پذیر نیستم!*** همه ی آدم ها وقتی آرام باشند,زشتی هایشان ته نشین میشود,     زلــــــــال دیده می شوند .       برای اینکه آدمی را بشناسید        ,    <<قــــــــبــــــــل از مــــــــصــــــرف خــــــــــــوب تـــــکـــــان دهــــیـــــد...>> 

برامن که یه زندگی همراه با شکست واشتباه داشتم هم اثر میکنه یعنی خاسته هامو بنویسم جواب میگیدم

یکی بهم گفت خیلی داغونی نه ؟....................................... گفتم از کجا فهمیدی گفت اخه خیلی قشنگ میخندی ...........................  خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است ................................

داغ دلم تازه شد،حلقه عقد رینگ ساده سفید ،حلقه نامزدی تک نگین،نیم ست دوست دارم ،با 8تا النگو ن خیلی ظریف ن خیلی پهن ،با ساعت دسته نقره ای ،برا عقد محضری هم مانتو کوتاه سفید با شال سفید کفش و شلوار مشکی با دسته گل رز قرمز ن خیلی زیاد ن خیلی کم با ی ارایش ملایم ،لباس عروس هم بالاتنه چسبان پاینش هم پف زیاد نباشه ،رو بازو هم مدل داشته باشه ک کیپ بشه ،جهیزیه هم وسایل اشپزخانه ترکیب سفید و مشکی،نقره ای  ،پذیرایی هم سورمه ای با پرده سفید مبل کرم ،اتاق خواب هم ی آبی خوشرنگ دوست دارم باشه  ،ک همشون یهو ب باد رفت عکس همه رو داشتم ،وسایل برقی و قابلمه و سرویس قاشق و..خریدم ک شد برام اینه دق همه رو پاک کردم 

من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی 
داغ دلم تازه شد،حلقه عقد رینگ ساده سفید ،حلقه نامزدی تک نگین،نیم ست دوست دارم ،با 8تا النگو ن خیلی ظ ...

چراعزیزم چی شد مگه

یکی بهم گفت خیلی داغونی نه ؟....................................... گفتم از کجا فهمیدی گفت اخه خیلی قشنگ میخندی ...........................  خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است ................................
ولی یه چیزی خیلیییی مهم و کاربردیه  کاملا جواب میده  هستین بگم؟؟

بگوووووو 😀😀

لایکم کنین بیام ببینم چی میگین 🙃

پیشاپیش بخاطر متن امضام عذر خواهم از کاربران محترم... جواب توهینتو نمیدم,کافیه توجه کنی سطح پایین فرهنگت مانع از هم صحبتی من باهات میشه و از طرفی اتلاف وقت هست که تمایلی بهش ندارم...در 99/9/9 دیگه هیچ تاپیک حس ششمی وجود نداره😑       تاپیک فال و حس ششم و از این خرافات گزارش میزنم... ...من کاملا انتقاد پذیر هستم اما<<  مزخرف >>پذیر نیستم!*** همه ی آدم ها وقتی آرام باشند,زشتی هایشان ته نشین میشود,     زلــــــــال دیده می شوند .       برای اینکه آدمی را بشناسید        ,    <<قــــــــبــــــــل از مــــــــصــــــرف خــــــــــــوب تـــــکـــــان دهــــیـــــد...>> 

هستیم لطفا بگو