2777
2789
۶ هفته ۴ روز خونریزی کردم ۲ روز قبلشم سونوواژینال شدم ولی ساک حاملگی داشت از بین میرف 

اسپرم‌شوهرت ضعیف نیست من شنیدم اسپرم‌ضعیف باشه بارداری پوچ‌میشه ولی مطمن نیستم 

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن
خخخ من 26 عزیزم،، ان شاء الله ک تو ماه میهمانی خدا دامن همه منتظرا سبز شه،،، دکترم گف ک تا یسال طبیع ...

انشالله ک بزودی باردار میشی 

یادت باشه تو تایپک مثبت شدن بیبی چکت منم تگ کنی 😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

انشالله ک بزودی باردار میشی  یادت باشه تو تایپک مثبت شدن بیبی چکت منم تگ کنی 😍

چشم حتما، علائمم داری؟ 

گاهی خدا میخواهد با دستان تو گره از کار دیگران باز کند... دستان خدا باش  میشه واسه مامان شدنم ی صلوات بفرستی❤️
اسپرم‌شوهرت ضعیف نیست من شنیدم اسپرم‌ضعیف باشه بارداری پوچ‌میشه ولی مطمن نیستم 

نمیدونم فکنکنم.دعاکن منم موفق بشم بزودی بارداربشم 🙏گفتم شاید ازعوارض کلومیفن باشه 

تورا به خاطر دوست داشتن دوست می دارم ...
نمیدونم فکنکنم.دعاکن منم موفق بشم بزودی بارداربشم 🙏گفتم شاید ازعوارض کلومیفن باشه 

فولیک اسید میخوردی؟ 

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن
فقط قبلنا ی هفته می موند ب پری سینه هام حساس میشدن ک این سری خبری نیست ! فقط هی تخمدان هام هی گاهی ...

آره منم گهگاهی تیر میکشه تخمدونام، ب امید خدا ک بارداریم💋❤️

گاهی خدا میخواهد با دستان تو گره از کار دیگران باز کند... دستان خدا باش  میشه واسه مامان شدنم ی صلوات بفرستی❤️
ن دکترم بهم نداه بود 

خب باید یکی دوماه قبلش بخوری عزیزم چون بخوری از بارداری پوچ جلوگیری میکنه

البته بدون دارو که بخوای بارداری شی باید فولیک اسید دیگه باید بخوری ربطی به دکتر نداد

یه بار که بارداریت پوچ بود دلیل نمی شه همیشه پوچ باشه

عه من دیگه کلا ناامید شده بودم پس حتما میخورم حالا بعد ماه رمضان میخام برم پیش دگترم تا دوباره دارو و خدا بخاد بارداربشم خدامنه ک اینسری بیدردسر سالمو سلامت بذنیا بیاد مممنونم بابت کمکت گلم 😍😘😘

تورا به خاطر دوست داشتن دوست می دارم ...