2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پس چرامن خوردم باردازیم پوچ شد ینی بازم استفاده کنم پوچ میشه آخه لتروزل ب بدن من جواب نمیده خاهش میک ...

چند هفته فهمیدی پوچه خونریزی کردی یا تو سونو فهمیدی 

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن
منم 9ماهه ازدواج کردم عجله کردم دکتر بهم داد 🤣😂،، ان شاء الله ک دوتامون بارداریم 

چقدر شبیه همیم😂

چند سالته شما؟

اخه گفتی تنبلی تخمدان داری 

انشاالله دعا میکنم شمام دعا کن😂

چرا دکتر نمیری ؟ کلومفین درصد کیست آوردن خیلی زیاده! ولی لتروزول کاراییش خیلی بهتره

من زیر نظر دکتر دارو مصرف میکنم لترو حواب نداد کلو با اچ سی جی داد ک دی پوج بود سقط شد سرخود دارومصرف نمیکنم فعلا بخاطر کرون نرفتم دکتر

تورا به خاطر دوست داشتن دوست می دارم ...
اره تنبلی داشتم.خیلیا با این قرصا باردار شدن و پوچ نبوده.شماهم دوباره زیر نظر دکترت شروع کن بخور انش ...

انشاالله ممنونم ک امیدارم کردی خدا نینی تو نگهداره 

تورا به خاطر دوست داشتن دوست می دارم ...
من این ماه خوردم اصلا هیچ دردی نداشتم .نمیدونم میگن اگه درد بگیره یعنی تخمدانها دارن فعال میشن ؟؟؟شم ...

😍😍من ذوق

جدی؟ والا عزیزم من همین ماه پیش مصرف کردم تخمدان هام درد میکرون ،هردوشون ولی ن خیلی شدید ک نیاز ب دکتر داشته باشم !

نمیدونم ۴ روز دیگه موعدمه🥴

برای باردار شدن نمیشه گفت چون فلانی اینجوری باردار شد پس منم اون کار بکنم توجه کنید به دلایل ذیل درمان هرکسی با دیگران متفاوته

1تفاوتهایی که از لحاظ جسمی و روانی و هورمونی و وضعیت مزاجی و ژنتیکی که افراد باهم دارن و این تفاوتها فقط در مورد خانمها نیست چون در مواردی آقایان علت اصلی هستند

2/تفاوت در شرایط زندگی و آب و هوا و نوع تغذیه و نحوه زندگی روزمره و عادتهای افراد

3/تفاوت در میزان اثر پذیری افراد نسبت به داروها و درمانها و شرایط و تاثیرات روحی و روانی که در طول درمان دارند

من زیر نظر دکتر دارو مصرف میکنم لترو حواب نداد کلو با اچ سی جی داد ک دی پوج بود سقط شد سرخود دارومصر ...

لتروزل هیچ عوارضی نداره ،منم توسط پزشک آنلاین معالجه شدم و این دارو رو برام تجویز کرد 

چقدر شبیه همیم😂 چند سالته شما؟ اخه گفتی تنبلی تخمدان داری  انشاالله دعا میکنم شمام دعا کن😂

خخخ من 26 عزیزم،، ان شاء الله ک تو ماه میهمانی خدا دامن همه منتظرا سبز شه،،، دکترم گف ک تا یسال طبیعیه ولی من گفتم دوسدارم زود بشم، آره تنبلی خفیف هم گف ک داری

گاهی خدا میخواهد با دستان تو گره از کار دیگران باز کند... دستان خدا باش  میشه واسه مامان شدنم ی صلوات بفرستی❤️