بچه۹فروردینی مدیر استارتر عضویت: 1398/07/12 تعداد پست: 1119 عنوان خانمای بچه داره لطف کنید بیالید 58 بازدید | 8 پست من بچم یه سال و یه ماهشه احساس میکنم خوب وزن نگرفته اگه دروز یکمی شیره خشک بدم بهش اشکالی نداره بعد شیره خودمو میخوره 🖤دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک بااوچه کرده 🖤🖤پدرم دوستتدارم لطفان اگردوستداشتین واسه بابام یه فاتحه بفرستید ممنونم 1399/02/20 | 17:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ستاره۳۳ عضویت: 1398/10/11 تعداد پست: 10486 بالای ی ساله چرا شیرخشک بدی غذا بهش بده وعده های غذاش رو بیشتر کن
آبجیجون عضویت: 1398/10/29 تعداد پست: 21707 دیگه بالای یک سال با شیر وزن نمی گیره غذاهای چاق کننده بهش بده این روزا از رو نداری عاشق و معشوق میشن من یه لیلیمیشناسم مهرشو از مجنون گرفت
شکوری عضویت: 1399/01/31 تعداد پست: 2981 من نه ماهگی پسرم عادتش دادم شیر خشک نانشب هم شیر خودم اول شیر خشک نمیخورد اینقده درست کردم گذاشتم جلوش نه ماه کامل خورد هم وزن گیریش خوب بود هم کم خونی نداشت الانم که شیش سالشه انگار کلاس دومه بعضی موقعها آدم هایی رو میبینم که آنقدر خوبن که به خودم میگم من به خاک پاشون هم نمیرسم
بچه۹فروردینی مدیر استارتر عضویت: 1398/07/12 تعداد پست: 1119 بالای ی ساله چرا شیرخشک بدی غذا بهش بده وعده های غذاش رو بیشتر کن اخه نمیخوره زیاد خیلی بازیگوشه مخصوصان شبه من تا صبح بیدارم سینم تو دهنشه پهلو نمونده برام میخواستم یکم بهش شیر خشک بدم هم وزن گیریش خوب شه هم شبا کمتر اذیت کنه 🖤دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک بااوچه کرده 🖤🖤پدرم دوستتدارم لطفان اگردوستداشتین واسه بابام یه فاتحه بفرستید ممنونم
شکوری عضویت: 1399/01/31 تعداد پست: 2981 من نه ماهگی پسرم عادتش دادم شیر خشک نان شب هم شیر خودم اول شیر خشک نمیخورد اینقده درست کردم گذاشتم ... غذا هم بهش میدادم بعضی موقعها آدم هایی رو میبینم که آنقدر خوبن که به خودم میگم من به خاک پاشون هم نمیرسم
بچه۹فروردینی مدیر استارتر عضویت: 1398/07/12 تعداد پست: 1119 مرسی ازهمگی 🖤دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک بااوچه کرده 🖤🖤پدرم دوستتدارم لطفان اگردوستداشتین واسه بابام یه فاتحه بفرستید ممنونم
ستاره۳۳ عضویت: 1398/10/11 تعداد پست: 10486 اخه نمیخوره زیاد خیلی بازیگوشه مخصوصان شبه من تا صبح بیدارم سینم تو دهنشه پهلو نمونده برام میخواستم ... وزن گیریش با شیرخشک خوب نمیشه باید به غذا عادتش بدی قلقش رو یاد بگیر غذاهایی که دوس داره براش درست کن