2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چ همه بار اول باردارشدن پس خدا زدتون منم. ک هرچی اقدام میکنم نتیجه نمیبینم

بلانسبت جمع

خیلی ها چاخانم میکنن. جدی نگیر

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

اولین بارداریم ۱۰ماه بعد عروسیم بود ک دقیقا روز سالگرد عروسیم شروع ب سقط شد

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

چرابرای درمان اقدام نکردی؟ الیته حتما رفتی منظورم اینه یک جای خوب بریهربار سقط کلی توان جسمی وروحیتو ...

از همون بار اول برا درمان اقدام کردم ولی ماشالا دکترا هیچی از سقط و درمان سقط بلد نیستن حتی یه پزشک معروف تو تبریز گفت خود دکترا هم دلیل سقطای بی دلیل رو پیدا نکردن الکی خودتو خسته نکن باید انقدر حامله بشی که بلخره یکیش بمونه چون همه آزمایشهارم داده بودم و هیچ دلیلی برای سقط نبود و دکتراهم که همه شون برا سقط هپارین یا انوکساپارین رو تجویز میکنن که با وجود اونا باز سقط میشد

از همون بار اول برا درمان اقدام کردم ولی ماشالا دکترا هیچی از سقط و درمان سقط بلد نیستن حتی یه پزشک ...

خوب همسرتون مشکلی نداشت حیف دوری مشهد یک پکترخوب هست می رفتی پیشش

یا بزو تهران پسرخواهرشوهرم یک نسخه رفت تهران به باردوم نرسیده باردارشد

عروس خواهرشوهرم شیراز رفت بعدش باردار شد

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

خوب همسرتون مشکلی نداشت حیف دوری مشهد یک پکترخوب هست می رفتی پیششیا بزو تهران پسرخواهرشوهرم یک نسخه ...

من الان دوتا دختر دارم تو بارداری چهارمم دیگه سقط نداشتم و دختر دومم هم بدون هیچدرمانی خدا بهم داد

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز