چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️
اولین بارداریم ۱۰ماه بعد عروسیم بود ک دقیقا روز سالگرد عروسیم شروع ب سقط شد
همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻
چرابرای درمان اقدام نکردی؟ الیته حتما رفتی منظورم اینه یک جای خوب بریهربار سقط کلی توان جسمی وروحیتو ...
از همون بار اول برا درمان اقدام کردم ولی ماشالا دکترا هیچی از سقط و درمان سقط بلد نیستن حتی یه پزشک معروف تو تبریز گفت خود دکترا هم دلیل سقطای بی دلیل رو پیدا نکردن الکی خودتو خسته نکن باید انقدر حامله بشی که بلخره یکیش بمونه چون همه آزمایشهارم داده بودم و هیچ دلیلی برای سقط نبود و دکتراهم که همه شون برا سقط هپارین یا انوکساپارین رو تجویز میکنن که با وجود اونا باز سقط میشد