2777
2789
عنوان

جواب خواهر شوهرم حسابی ناراحتم کرد + اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 1666 بازدید | 99 پست
بهش بگو بياد بچه تو ببينه گناه داره طفلك من كه بودم ميگفتم بياد خونه مون خواهر شوهر منم مياد باهاش ت ...

بغل میکنه

همکار شوهرم بدون علائم بود تو غربالگری فهنیدن مادرشم الوده کرده بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگ سالمن علائم ندارن بنظرم خیلی سخت گرفتی من و اقوام نزدیکم در ارتباطیم ... این نظر منه ببین اگ خ ...

ناقل بدون علایم میتونه چند نفر رو درگیر کنه ممکنه تو بدن یکی هیچ علابم بدی نشون نده در بدن یکی ب حد تنگی نفس شدید برسع

وااا خب ببر از فاصله دورتر ببینش...عجبا

مشکل اینجاست که بچه ها فاصله حالیشون‌نمیشه که

نمیدونم‌بچه استارتر چند سالشه ولی بچه ی من که جایی بریم‌سریع میره بعل همه بوس میکنه بعد میگه وای بوس ممنوعهههه کرونا میادا

میره میچسبهههه ب کسایی که دوست داره

خب خدایی نکرده اگر ناقل باشه دست و روشم بشوره فایده نداره ک بغل و بوس کنه تمومه

ميدونم ولي من دلم نمياد نذارم ببينش خيلي دوسش داره البته اونم خودش رعايت ميكنه اما برادر شوهرم نه مراقب نيست خونه مونم مياد نميشه ام بگم نياد تازه كفشاشم مياره داخا من پشت سرش همه جارو وايتكس ميزنم

خواهر شوهرم  40 سالشه مجرده خیلی بچمو دوست داره عذاب وجدان گرفتم

طفلی گناه داره به نظرم

باهاش یه جایی قرار بزار با ماسک و دستکش و اینا بیاد با فاصله ببینتش و بره

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂
ناقل بدون علایم میتونه چند نفر رو درگیر کنه ممکنه تو بدن یکی هیچ علابم بدی نشون نده در بدن یکی ب حد ...

تاچندوقت ی ناقل بی علامته؟مگ نمیگن کرونا کشنده س و میکشه

اگ بگیری چطوری میتونی چندین و چند هفته راس رلس را بری و هیچیت نشه 

خیلی چیزارو بما الکی میگن 

کرونا ی سیاست خیلی بزرگه ک کل سیاستمدارای جهان دست ب یکی ان سرش

انقد این سیاست کثیفه ک بخاطر منافع خودشون  اوندن این ویروس رو ساختن

بخدا مجال توضیح نیس ولی خیلی چیزا راجع ب این ویروس نمیدونین

واقعا حوصله و جالش نیس ک بخام ثابت کنم 

روزتون بخیر

من بخابم

هلاکم

چیزی تحت عنوان رفت ‌آمد با رعایت نکات ایمنی ‌و بهداشتی نداریم!ما چند ماه پیش چهار نفری نشستیم کنار هم ورق بازی کردیم دست و روبوسی هم نداشتیم دقیقا فرداش چهار نفرمون تا دو هفته افتادیم هنوزم نمیدونیم انفلونزا بود یا کرونا!چه عمه بی درکی که حاضره فقط واسه اینکه دلتنگی خودش برطرف شه جون چند نفر دیگه رو به خطر بندازه 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز