2777
2789
عنوان

بارداری بدون علائم هم میشه ؟

114 بازدید | 15 پست

خانوما ماه چهارم اقدامم . این دفعه مثل دفعه های قبل زیاد توجه نکردم و پیگیر نبودم ولی برعکس بقیه ماه ها که 10 روز مونده بود به پریودیم کمر و دلم درد میگرفت و سینه هام سفت میشد این سری هیچ علائمی ندارم و امروزم روز پریودیم هست و پریود نشدم . مامانم میگه اونم بدون علائم باردار میشده و وقتی درد و چیزی نداشته می فهمید که بارداره . کسی هست تجربه بارداری بدون علائم رو داشته باشه ؟

خدا جونم دو بار توی راه مادرشدن بردیم ولی قسمت نشد مزه مادر شدن رو بچشم .   این بار هر زمان و هر جور به صلاح خودته . فقط سالم باشه . آمین

همینا علائم بارداریه اگه پریود نشدی.منم اینجور بودم

نی نی قشنگم.😍بی صبرانه منتظر اومدنت هستم.منو خدا بهم قولی دادیم تاقبل اومدنت.۳ تا مشکلم حل شه.امیدوارم پاقدمت خیر و پربرکت برای منو باباییت باشه نفسم😗😗
همینا علائم بارداریه اگه پریود نشدی.منم اینجور بودم

کدوما؟

خدا جونم دو بار توی راه مادرشدن بردیم ولی قسمت نشد مزه مادر شدن رو بچشم .   این بار هر زمان و هر جور به صلاح خودته . فقط سالم باشه . آمین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره من دوماهم بود علايم نداشتم و نميدونستم باردارم

دخترمزندگيمه...👼🏻                  ٢/١٨ساعت ١١:٢٠دقيقه اولين نبضتو حس كردم😍خيلي ذوق كردم 😍١٧/٥هفته                     از مرحله ي بارداري به مرحله ي زايمان انتقال يافتم ٧/١

[QUOTE=136032121]کدوما؟[/QUOTEکمر درد و دل درد و سینه

نی نی قشنگم.😍بی صبرانه منتظر اومدنت هستم.منو خدا بهم قولی دادیم تاقبل اومدنت.۳ تا مشکلم حل شه.امیدوارم پاقدمت خیر و پربرکت برای منو باباییت باشه نفسم😗😗
اره من دوماهم بود علايم نداشتم و نميدونستم باردارم

پریود هم نمی شدید و منظم بود پریودی هاتون ؟

بله منم شنیدم بعضیا ویار اینا ندارن مامانتون هم که اینجوری بوده انشاالله بارداری

ایشالله

پریود هم نمی شدید و منظم بود پریودی هاتون ؟

پريود هام نامنظم بود كلا 

دوماه بود پريود نميشدم فكر ميكردم بازم بهم خوردع و اهميت نميدادم

نگو دوماهه حاملع بودم بدون هيچ علايمي 

دخترمزندگيمه...👼🏻                  ٢/١٨ساعت ١١:٢٠دقيقه اولين نبضتو حس كردم😍خيلي ذوق كردم 😍١٧/٥هفته                     از مرحله ي بارداري به مرحله ي زايمان انتقال يافتم ٧/١
ان شاء الله که باشی  حالا دو سه روزم تحمل کن بعد بی بی چک بزن

ایشالله . حتما

پريود هام نامنظم بود كلا  دوماه بود پريود نميشدم فكر ميكردم بازم بهم خوردع و اهميت نميدادم نگ ...

چند ماه اقدام بودید ؟ دارویی مصرف نکردید ؟

چند ماه اقدام بودید ؟ دارویی مصرف نکردید ؟

نه طبيعي باردار شدم .تازه سقط كرده بودم و تو اقدام نبودم اصلا 

براي همين انتظار نداشتم باردارشم