2777
2789

سلام 

نی نی ۶ماه ام از وقتی ۲۰روزی میشه ک تا ۵_۶صبح بیدار میمونه بعد میخابه تو این بین بازم چند بار بیدار میشه 

ب شدت کمبود خواب دارممم  کم‌خوابی هم ک خیلی ضرر داره  

قبل تولد نی نی من ۱۰ساعت کمتر میخابیدم چند ساعت سردرد میگرفتم

الانم ک روزی نهایت۳_۴ ساعت میخابم اونم تیکه تیکه  

تجربه دارا بیاین بگین چرا نی نی  اینجوری و چیکار کنم؟

یکیک پیدا کن هفته ای دو سه بتر چند ساعت بچه رو نگه داره تو بخوابی ولی معمولا تا ۷ یا ۸ ماهگی اینجوریه بعدش خوابشون تنظیم میشه و راحت میشی

یه بسته فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون، هروقت هوس کردین برای کسی دردو دل کنین، یه قاشق از اون بریزین تو حلقتون. من امتحان کردم عالیه😐

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه خاله منم7ماه اس  از خواب بیدار میشه برای شیر اینقد بازی میکنه تا خسته بشه دوباره بخوابه اصلا از خواب خوشش نمیاد دوستداره همش بازی کنه چهار دستو پام میره همه جا از زیر تخت درش میارن

کولیک دارن. تا سه ماهگی خوابشون تنظیم نیس تنظیم میشه ببرش دکتر شاید دل دردی چیزیه 

خوابش نسبتا خوب بود تا ۲۰روز پیش

فکر نکنم جاییش درد کنه چون گریه میکنه اونوقت

اما دخترم نه گریه نه هیچی

فقط بیدار میمونه بازی میخاد

فقط خودم باید نگهدارم عزیزم

پس میدونی چیکار کن در طول روز که بچه میخوابه هیچ کاری نکن تو هم باهاش بخواب هر چقد که شد 

بقیه کارها رو بزار وقتی همسرت میاد خونه اون مواظب بچه باشه تو کاراتو انجام بده اگه به اندازه استراحت نکنی اعصابت هم ضعیف میشه

یه بسته فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون، هروقت هوس کردین برای کسی دردو دل کنین، یه قاشق از اون بریزین تو حلقتون. من امتحان کردم عالیه😐
پس میدونی چیکار کن در طول روز که بچه میخوابه هیچ کاری نکن تو هم باهاش بخواب هر چقد که شد  بقیه ...

اره   واقعا سخته 

منم ب شدت عشق خوابم اینجوری از پا در میام

کارای خونه مجبورم میکنه پاشم

يعني از اول تا الان تا پنج صبح بيداره؟؟؟؟چرا خوابشو تنظيم نكردي داغون ميشي اينجوري پسر من هشت شب ميخوابيد شيش بيدار ميشد خييييلي بد بود الان يازده ميخوابه ٩ بيدار ميشه يك سالشه 

دیگه بعد چهار ماه قشنگ خابیدن؟ دخترم نمیدونم شاید داره دندون در میاره نمیخابه  نی نی های شما ...

تنظیم خوابشون ۱ماه طول کشید، ولی من کوتاه نیومدم، هر شب سر ساعت ۹ میبردمشون تو اتاق چراغ خاموش میکردم، شیر میدادم، میذاشتم رو پا می خوابوندم خواهرمم کمکم بود، بعضی وقتا ۲ ساعت طول میکشید که بخوابن، اگه هم بیدار میشدن نه حرف میزدم باهاشون نه بیرون میبردم، دوباره میذاشتم رو پام تا بخوابن، تقریبا بعد از ۱ ماه عادت کردم ۹ بخوابن تا فرداش ۹ صبح، دیگه ساعت گشنگیشونم دستم اومد، قبل از اینکه بیدار بشن شیر درست میکردم میذاشتم دهنشون تو خواب می خوردن، الانم که ۳ سال ان ۹ شب می خوابن تا ۹ صبح، دیگه راحتم، ولی پاهای خودمو و خواهرم قلم شد

يعني از اول تا الان تا پنج صبح بيداره؟؟؟؟چرا خوابشو تنظيم نكردي داغون ميشي اينجوري پسر من هشت شب ميخ ...

تنظیم بود عزیزم نمیدونم چرا اینجوری شده

توی روزم حتی کم میخابه

مثلاساعت۱۲_۱بیدار میشه بعد کلا شاید این وسطا۲_۳ساعت بخابه

ب شدت کمخواب شده