2777
2789
عنوان

ویروسه جدید 😨😨

| مشاهده متن کامل بحث + 1604 بازدید | 90 پست
در حد ۱۰ ثانیه گوش  کردم که دکتره میگفت یه ویروس جدیده فعلا تو ووهان چین شیوع پیدا کرده که فقط ...

من اینو شنیدم  فعلا که اخبار چیزی نگفته

گر نداری دانش ترکیب رنگ 🌹 بین گلها زشت یا زیبا مکن/ خوب بودن شرط انسان بودن است❤ عیب را در این و آن پیدا مکن《مولانا》....همه زندگیم بچهام     

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

یه ویروس جدید امروز تو اینستا دیدم از چین خراب شده دوباره شیوع پیدا کرده..اول اسم ویروسه کرونا بود ب ...

وای نگو ووو تروخدا میشه یکم بیشتر توضیح بدی آخه دختر کوچیک دارم 😱😱😱

نگو  ترو خدا    کی گفته اهواز وبا اومده

والله منم جدیدا اینجوری شنیده خبلیهم نگرانیم بخدا نمیدونم سراز کجا دربیاریم اخر از چیفرار کنیم تاکی فرار کنیم

همسرم عشقم پسرم نفسم  
واییی ماهم مشهدیم شوهرم دو روزه اینجوریع

ماهم مشهدیم خواهرمو بچش پنج روز اینجوری بودن الان خوب شدن خداروشکر

انسان خوبی باش ولی وقتتو برای اثباتش ب دیگران تلف نکن🤷‍♂ الهی یهویی همونی ک دلتون❤میخواد بشه                                اگه ی وقت حرفی چیزی گفتم ک ناراحتتون کردم بدونید بی منظور بوده و بادلای مهربونتون ببخشیدم🤦‍♂️🌹🙏
وای خدا چه بدبختیه خدا خودش رحم کنه

اره واقعا...این کرونارو میشه تحمل کرد ولی این جدیده که تازه چند روزه شیوع پیدا کرده برای بچه ها خیلی نامردیه دیگه.خدا لعنتشون کنه 

خدایاااااا خودت کمک کن به چیزی که تو دلمه برسم خداجون❤
ای بابا خداروشکر.نفهمبدین دلیلش چی بود؟ 

مسمومیت غذایی گفته بودن ک اصلا غذای فاسدی یا فست فودی چیزی نخوردن 

انسان خوبی باش ولی وقتتو برای اثباتش ب دیگران تلف نکن🤷‍♂ الهی یهویی همونی ک دلتون❤میخواد بشه                                اگه ی وقت حرفی چیزی گفتم ک ناراحتتون کردم بدونید بی منظور بوده و بادلای مهربونتون ببخشیدم🤦‍♂️🌹🙏
من اینو شنیدم  فعلا که اخبار چیزی نگفته

چون فعلا تو همون ووهان خراب شده س ..خداکنه به ایران نرسه فقط .البته کلیپه میگفت ۱۰۰ درصد کل دنیا رو میگیره 

خدایاااااا خودت کمک کن به چیزی که تو دلمه برسم خداجون❤