2777
2789
عنوان

ویروسه جدید 😨😨

| مشاهده متن کامل بحث + 1592 بازدید | 90 پست
عزیزم این یه انگله  ویروس نیست و همیشه بوده اسمشم فاسیولاس

نمیدونم گلم. اول یکی از فامیلای پرستار اینو گفتش از سبزیهای محلی هستش... بعد زنداییم گفتش یه نوع انگله و فلان.. پرستاره گفتش تو رشت بستری هم داشتن واسه این ویروس. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اها اخه مااهوازیم وگفته شده که تو اهواز وبا اومده تو ابمون اخه نه ابه اهواز کثیفه بخاطر همین پرسیدم& ...

نگو  ترو خدا   کی گفته اهواز وبا اومده

گر نداری دانش ترکیب رنگ 🌹 بین گلها زشت یا زیبا مکن/ خوب بودن شرط انسان بودن است❤ عیب را در این و آن پیدا مکن《مولانا》....همه زندگیم بچهام     
میشه توضیح بدی؟

در حد ۱۰ ثانیه گوش  کردم که دکتره میگفت یه ویروس جدیده فعلا تو ووهان چین شیوع پیدا کرده که فقط بچه های کوجیک رو درگیر میکنه و خیل خطرناکه..میخواستم دانلود کنم نشد ولی اگر پیداش کردم با دقت گوش میکنم میام خبر میدم

خدایاااااا خودت کمک کن به چیزی که تو دلمه برسم خداجون❤
منم اسهال بودممممممم

منم ☹🙁

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
نمیدونم گلم. اول یکی از فامیلای پرستار اینو گفتش از سبزیهای محلی هستش... بعد زنداییم گفتش یه نوع انگ ...

این بیماری همیشه بوده کسی که سبزی های محلیو درست نشوره ممکنه مبتلا شه چیز جدید و نگران کننده ای نیست

نگفت چه بچه هایی..فقط گفت یه ویروس تو ووهان چین پخش شده چند روزه که بچه های کوچیک رو درگیر میکنه و خ ...

خدا نسلشونو از زمین بکنه این ووهان لعنت شده رو 

همسرم عشقم پسرم نفسم  

میگن کرونا توی ایران علایمش از تنفسی به گوارشی تغییر کرده😑 همه چیمون با بقیه دنیا فرق داره😑😅

اگه بشر این اصل رو رعایت کنه قطعا دنیا جای قشنگ تری میشه:وقتی از اعماق وجودت احساس میکنی زندگیت رو نکبت فرا گرفته بچه دار نشو! 😒ظلمِ ظالم، جورِ صیاد، آشیانم داده بر باد... ای خدا، ای فلک، ای طبیعت... شام تاریکِ مارا سحر کن... 🤲😢😞😞😞مشغول قتل‌عام روزها هستم‌!💔ما دهه شصتیا تو زندگی ازهرچی میترسیدیم سرمون اومد، از هرچی نمیترسیدیم هم سرمون اومد، یه سری چیزای متفرقه هم بود اونا هم سرمون اومد، یه سری چیزا هم اصلا مربوط به ما نبود ولی سرمون اومد، یه چیزایی حتی وجود خارجی نداشت ولی اونا هم سرمون اومد، لامصب معلوم نیس کله ست یا میدان مغناطیسی😒😒😒 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کاش من حسنی بودم و توی دِه شلمرود، تک و تنهابودم، و عین خیالمم نبود که نه قلقلی نه فلفلی نه مرغ زرد کاکلی هیچکس باهام رفیق نیست، و تنها دغدغه ام این بود که تنها روی سه پایه، بنشینم توی سایه☹️☹️ من به فکرِ خستگی های پَرِ پرنده هام، تو بزن تبر بزن... من به فکرِ غربتِ مسافرام، آخرین ضربه رو محکمتر بزن🍁🍃اون درختِ سربلندِ پُرغرور، که سرش داره به خورشید میرسه منم منم، اون درختِ تن سپرده به تبر که واسه پرنده ها دلواپسه منم منم، من صدای سبزِ خاکِ سُربی ام، صدایی که خنجرش رو به خداست، صدایی که توی بُهتِ شبِ دشت، نعره ای نیست ولی اوجِ یک صداست🌳🍃🍃سنگ است که میزند به سینه هرکس فقط برای خود😔 بیزارم از این خلقِ دورنگ و از ناکسان و هرکسی😒
در حد ۱۰ ثانیه گوش  کردم که دکتره میگفت یه ویروس جدیده فعلا تو ووهان چین شیوع پیدا کرده که فقط ...

وای خدا چه بدبختیه خدا خودش رحم کنه

گر دستم رسد بر چرخ گردون.                                      از اوپرسم این چون است و آن چون.                          یکی را میدهی صد نازو نعمت.                                 یکی را نان جو الوده در خون💔