2777
2789
عنوان

ویروسه جدید 😨😨

| مشاهده متن کامل بحث + 1592 بازدید | 90 پست

منم دوسه روزاسهال بودم 

تاپیک حس ششم میبینم تشنج میکنم😐   مامانم میگه با رفیق ناباب نگرد😌        نمیدونه من خودم رفیق ناباب همم😎 نی نی یار جان کاش قبل ترکوندنم میگفتی پست سیاسی ممنوعه مگه نمیدونی من آلزایمر دارم 😐 
تو همین هفته  هرسال این موقع اینجوری میشه اگه یادتون باشه

اره منم پار سال اینجور شدم دوهفته اسهال استفراغ بودم اخریا دیگه خون بالا میاوردم

بعداز ۲سال و نیم انتظار روز تولدم1400/8/22 بی بی چکم مثبت شدخدایا شکرت😍 امروز به مورخ۱۴۰۰/۹/۱۷واسه اولین بار صدای قلب❤ نی نیم رو با ضربان ۱۵۲ گوش کردم خیلی حس خوبی بود😍 ۱۴۰۰/۱۱/۱۸جواب غربالگریم بد شد وقتی تو مطب با چشم‌گریون منتظر نوبتم بودم واسه اولین بار تکون خوردن نی نیمو حس کردم من میدونم حالت خوبه عشق مامان🤰و امروز۱۴۰۰/۱۱/۲۷ بعد۹روزانتظار جواب سل فری اومد خداروشکر جوجه من سالمه ویه دخمل نانازه😍قشنگ مامان غصه نخوری این روزای سختم تموم میشه من تمام این کبودی های رو دستم رو بخاطر تو تحمل میکنم فقط سالم بیا بغل مامانی ❤ دخترک من خیلی عجله داشت ۳۶هفته ۱۴۰۱/۴/۶اومد بغل مامانش قشنگ‌من خوش اومدی به زندگی منو بابایی 👨‍👩‍👧.                                                      و این‌بار بعد از ۱۵روز تاخیر بی بی چکم  برای دومین بار مثبت شد(ناخواسته) ولی خب خوشحالم که بی دغدغه اومدی تو‌دلم‌خوش اومدی😍.                                             امروز به مورخ ۱۴۰۳/۵/۹برای اولین بار صدای قلب کوچولوت رو‌شنیدم ۷هفته۶روزبودی کوچولوی‌من💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه ویروس جدید امروز تو اینستا دیدم از چین خراب شده دوباره شیوع پیدا کرده..اول اسم ویروسه کرونا بود ب ...

میشه توضیح بدی؟

گر دستم رسد بر چرخ گردون.                                      از اوپرسم این چون است و آن چون.                          یکی را میدهی صد نازو نعمت.                                 یکی را نان جو الوده در خون💔

علاىم كاوازاكي در كودكان 

قرمز شدن دهان  تاول زدن زبان دست و پا هست 

من مامی ندای سابق هستم(مامان نیما و‌نیکان)  خوشحالم میشم دوستان قدیمی رو دوباره اینجا ببینم…🤗🤗😎😍🥰

وبا کجا ها اومده؟ کدوم شهرا؟

از اب منتقل میشه فقط؟

باید ابو جوشوند؟

میشه یه صلوات برای سلامتی خانوادم بفرستین❤❤❤  لطفا یه صلوات هم بفرستین برای سلامتی همگیمون❤#لطفا_کودکان_را_نبوسیم   #من_به_شما_دست_نمیدهم_چون_شما_را_دوست_دارم ✋ 

حالا چند وقت دیگه هوا گرم میشه تب کنگو هم اضافه میشه کلکسیونمون تکمیل میشه  

میشه یه صلوات برای سلامتی خانوادم بفرستین❤❤❤  لطفا یه صلوات هم بفرستین برای سلامتی همگیمون❤#لطفا_کودکان_را_نبوسیم   #من_به_شما_دست_نمیدهم_چون_شما_را_دوست_دارم ✋ 
چه ویروسیه از چی میاد چه بچه هایی میگیرن 

نگفت چه بچه هایی..فقط گفت یه ویروس تو ووهان چین پخش شده چند روزه که بچه های کوچیک رو درگیر میکنه و خیلی خیلی خطرناکه ..اول اسمشم کرونا بود یه پسوند هم داشت یادم نیست

خدایاااااا خودت کمک کن به چیزی که تو دلمه برسم خداجون❤