2777
2789
عنوان

ویروسه جدید 😨😨

| مشاهده متن کامل بحث + 1592 بازدید | 90 پست

ما هممون یه ویروس گرفته بودیم

اول ازپهلو دردشروع میشه الانم من ۱ هفتس کاملا بویایی و چشایی مو ازدس دادم 

رفتم دکتر ۲ قرصو ۲تا آمپول داد بایه سرم

غذامیخورم انگاریه چیزه خامه🤦‍♀️😓😓😓

الهی ما همه بی چاره ایم و تنها تو چاره👆🩶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب ی مریضی تو گیلان اومده مربوط به کبده میگن بخاطر سبزی خامه والا نمیدونم،فک کنم در آینده بیماریهای ...

اون بیماری همیشه بوده بخاطر یه کرم به اسم فاسیولاس که در افرادی که از سبزی های محلی استفاده کنند دیده میشه به دلیل درست نشستن سبزیا

اره بچه ها. یه ویروس جدید اومده ک من نمیدونم علائمش چیه اما از سبزی های محلی هستش منشا این ویروس. در واقع یه نوع انگل خیلی ریزه ک با چشم دیده نمیشه. و با خوردن سبزیهای خام وارد بدن میشه

هرسال یه ویروس معده بودش اکثرا بچه ها میگرفتن

شاید همونه؟

من هرسال میگیرم لعنتیو😐😥

میشه یه صلوات برای سلامتی خانوادم بفرستین❤❤❤  لطفا یه صلوات هم بفرستین برای سلامتی همگیمون❤#لطفا_کودکان_را_نبوسیم   #من_به_شما_دست_نمیدهم_چون_شما_را_دوست_دارم ✋ 

ويروس كروناس 

اينا علاىم جديدش هست تا ب حال ١٠٠ مرتبه ژنتيكش عوض شده 

اون بيماري جديد براي كودكان هم كاوازاكي هست ك قديم بوده الان با شيوع كرونا اونم ظاهر شده اگه زود تشخيص داده بشه كشنده نيست البته شيوعش هم بالا نيست

من مامی ندای سابق هستم(مامان نیما و‌نیکان)  خوشحالم میشم دوستان قدیمی رو دوباره اینجا ببینم…🤗🤗😎😍🥰