2777
2789
عنوان

ویروسه جدید 😨😨

| مشاهده متن کامل بحث + 1592 بازدید | 90 پست
وای نگو ووو تروخدا میشه یکم بیشتر توضیح بدی آخه دختر کوچیک دارم 😱😱😱

هنوز تو ایران و هیچ کشور دیگه ای نرفته فعلا تو ووهان شیوع پسدا کرده..دعا کنین تو اگهمون جا بمونه عین این کرونا کل دنیا رو نگیره.طفلی بچه ها گناه دارن ..این که برای بچه هاست خیلی میگن خطرناکه خیلی 

خدایاااااا خودت کمک کن به چیزی که تو دلمه برسم خداجون❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هنوز تو ایران و هیچ کشور دیگه ای نرفته فعلا تو ووهان شیوع پسدا کرده..دعا کنین تو اگهمون جا بمونه عین ...

وای نگووو تورو خدا باور کنین بیشتر از این ک به فکر زندگی باشیم داریم بهمرگ فکر می‌کنیم خدایا ی بلایی بفرست راحت کن 

چون فعلا تو همون ووهان خراب شده س ..خداکنه به ایران نرسه فقط .البته کلیپه میگفت ۱۰۰ درصد کل دنیا رو ...

خدا به دادمون برسع از دیشب که این ویس شنیدم حالم بد شده 

گر نداری دانش ترکیب رنگ 🌹 بین گلها زشت یا زیبا مکن/ خوب بودن شرط انسان بودن است❤ عیب را در این و آن پیدا مکن《مولانا》....همه زندگیم بچهام     
وای نگووو تورو خدا باور کنین بیشتر از این ک به فکر زندگی باشیم داریم بهمرگ فکر می‌کنیم خدایا ی بلایی ...

امیدوارم خدا ریشه ی کسایی که این بلاهارو دارن سرمون میارن خشک کنه خصوصا چیییین که چند ماهه زندگی نزاشته برامون...بنده خدا هنگمسرم دستاش اگزما زده دیگه 😭

خدا به دادمون برسع از دیشب که این ویس شنیدم حالم بد شده 

اره منم امشب شنیدم واقعا حالم بده..همش به دخترم نگاه میکنم بغضمو قورت میدم

امیدوارم خدا ریشه ی کسایی که این بلاهارو دارن سرمون میارن خشک کنه خصوصا چیییین که چند ماهه زندگی نزا ...

من ک دستام ناراحتی پوستی به وست انگشتام ی لایه داره کنده میشه جرات دکترم ندارم برم خوش بحال کسایی ک بیخسالن و میرن مهمونی و افطاری و بازار و خرید و

من ک دستام ناراحتی پوستی به وست انگشتام ی لایه داره کنده میشه جرات دکترم ندارم برم خوش بحال کسایی ک ...

عروس عمون تو کادر درمانه میگفت اکثر اینایی که مریض شدن بستری هستن وقیقا از همین کسایی هستن که اعتقادی به کرونا ندارن ..برای دستات یه کرمی بگیر که حاوی اوسرین باشه..اوسرین خشکی رو خوب میکنه...یه پماد دست ساز دکتر دخترم نوشته بود برامون که همسرم داره اونو استفاده میکنه اب رو اتیش شده براش ..

مسمومیت غذایی گفته بودن ک اصلا غذای فاسدی یا فست فودی چیزی نخوردن 

خب به ما هم همینو گفتن 

به همه کسایی که اینجوری شدن 

گفتن مسمومیت غذایی 

حالا اونارو نمدونم 

ولی از خودم و غذایی که خوردم مطمئن بودم 

این چن روز روزه هم نگرفتم 

اخه آدم وقتی روزه میگیره 

موقع افطار یا بعدش خیلی رو هم خوری میکنه

امیدوارم خدا ریشه ی کسایی که این بلاهارو دارن سرمون میارن خشک کنه خصوصا چیییین که چند ماهه زندگی نزا ...

تو اخبار میگف یه ازمایش نشون داده 

یه نمونه مثبت کرونا وجود داشتهام فرانسه  قبل اینکه کرونا تو چین باشه 

تو اخبار میگف یه ازمایش نشون داده  یه نمونه مثبت کرونا وجود داشتهام فرانسه  قبل اینکه کرو ...

اره منم امروز شنیدم تو فرانسه قبل از چین یه مورد بوده..خدا میدونه کی درست میگه کی نه ..همه ی کشورا میندازن گردن اون یکی...یکی میگه کرونا تو ازمایشگاه چین به وجود اومده.یکی تکذیب میکنه .معلوم نیست چه خبره

اره منم امروز شنیدم تو فرانسه قبل از چین یه مورد بوده..خدا میدونه کی درست میگه کی نه ..همه ی کشورا م ...

تازه داشت یه دکتر چینی 

منشا کرونا رو پیدا میکرد و داروشو گفته بود تا چن وقت دیگه پیدا درست میکنه 

انگار اونم به قتل رسوندن 

تازه داشت یه دکتر چینی  منشا کرونا رو پیدا میکرد و داروشو گفته بود تا چن وقت دیگه پیدا درست می ...

دقیقا..بخاطر همین میگم معلوم نیست چی به چیه .ولی بنظرم از خود چین شروع شده ..هزاران دلیل و منفعت داشته براشون چشم بادومیای بوگندو