2777
2789
عنوان

شيرخوار

160 بازدید | 35 پست

سلام توروخدا كمكم كنين دارم ديوونه ميشم بچه دو ماهش هست سه روز پيش واسش واكسن زدم از ديروز تا الان اصلا خوب نميخوابه امروز ك كلا روهم ٣ساعت نخوابيد تا مياد بخوابه يهو بخودش ميپيچه و سر خودشو تكون ميده يجوري انگار زور ميزنه بيدار ميشه موقعه شير خوردنم اينجوري حس ميكنم سير نميشه نميدونم چرا اينجوري شده 

دلم براش ميسوزه خوابش مياد به زور ميخوابه زودم از خواب ميپره ميشه راهنمايي كنين😭😭😭

BE WITH GOD KING👑

گرمشه 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اینی که داری میگی جز موارد اورژانس کودکانه حتما باید ببری دکتر 

نه بابا هوا گرم شده خانواده هام عادت دارن بچه را درحد قطب میپوشونن طفلی زبون نداره بگه گرمه به خودش میپیچه

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

استارترجان دقت کن اگه مواقعی که ایتطوری زور میزنه گریه میکنه سرشو یذره بالا میکشه و شکمشو میده جلو..این درد بخاطر کولیک نوزادیه که داره.دخترمنم تا ۳ ۴ ماهگی همینجوری بود هنش دل درد داشت و قطره برای دلدرد بهش میدادم

خدایاااااا خودت کمک کن به چیزی که تو دلمه برسم خداجون❤

نميدونم دليلش چيه رفلاكس كه حس ميكنم دارم چون هميشه شير بالا مياره يكم ته گلوش كه به سرفه ميفته زورم ميزنه دفع گازشم زياد 

مدفوعش هم سه روز يه بار كه ديروز دوبار كرد امروزم ي بار ولي در كل سه يا چها روز ي بار 

زياد جاش گرم نيست بگي گرمشه تب و بي قراري واكسنشم نيست چون دو روز كه نداره 

BE WITH GOD KING👑