2777
2789
عنوان

شيرخوار

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 35 پست
استارترجان دقت کن اگه مواقعی که ایتطوری زور میزنه گریه میکنه سرشو یذره بالا میکشه و شکمشو میده جلو.. ...

عاره ولي دو روزه ك بيشتر شده منتها گريه نميكنه

BE WITH GOD KING👑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واسه شیر نخوردنش ام دکتر گفت اگه تا 8ساعت شیر نخورد ببریش دکتر .چون خواهر زاده منم یه مدت اینطور شد ...

شير ميخوره ولي زور ميزنه سينه رو ول ميكنه مدام دوباره ميگيره

BE WITH GOD KING👑
نگران نشو اینایی که بچه ها گفتن انجام بده شاید گرمشه یا گشنشه در کل زیاد لفتش نده اگه خوب نشد ببر یه ...

شير دادم لباسم دوتيكه تنشه اتاقم ك خنك ن گرم ن سرد 

BE WITH GOD KING👑
عاره ولي دو روزه ك بيشتر شده منتها گريه نميكنه

این دل درد الان تقریبا به اوج خودش رسیده فکرکنم ۱ هفته ای اینطوری اینجوری باشه و بعدش کم کم ، زمان دل درداش کمتر میشه مثلا اگه الان روزی ۳ بار دل درد میگیره هفته ی دیگه میشه روزی یکبار و بعد یک رو ز در میون و بعد ایشالا کامل میوفته درداش...دختر من ۱ متر دهنش باز یود صبح تا شب از گریه..گاهی یک ساعت ساکت میشد یدفعه تو خواب جیغ میزد و هیججوری اروم نمیشد..وقتایی که دا درد میگیره بخوابونش رو دستت سرش تو کف دستت و بدنش رو ارنج به پایینت باشه پشتشو ماستژ بده و راه ببرش ..مهم اینه که دلش رو دستت بیوفته .یدره ارومتر میشه نسبتا

خدایاااااا خودت کمک کن به چیزی که تو دلمه برسم خداجون❤

امروز خونه مامانم بودم شلوغ بود تا ميخوابيد ي صدا ميومد از خواب ميپريد ديگه نميخوابيد يا نميذاشتن بخوابه 

ولي شير خوردنش دو روزه بد شده 

احتمال داره بد خواب شده باشه يا از خستگي زياد نخوابه

BE WITH GOD KING👑
این دل درد الان تقریبا به اوج خودش رسیده فکرکنم ۱ هفته ای اینطوری اینجوری باشه و بعدش کم کم ، زمان د ...

گريه نميكنه پستونكي شده وقتايي ك پستونك نميدم گريه ميكنه الانم با پستونك خوابيده 

BE WITH GOD KING👑
گريه نميكنه پستونكي شده وقتايي ك پستونك نميدم گريه ميكنه الانم با پستونك خوابيده 

عیبی نداره بزار بخوره حالشو ببره..دختر منم پستونکی بود شدیدا ..یکسالگی خودش دیگه نخورد

خدایاااااا خودت کمک کن به چیزی که تو دلمه برسم خداجون❤

حتما ببر دکتر من حدس میزنم طفلی کولیک داره خودت نفاخ نخور اصلا شیر گاو چیزایی که باعث آلرژی هست نخور اگه شیراز احساس می‌کنی کمه حتما شیر افزا بخور (دکتر من می‌گفت حتما باید سینت رگ کنه یعنی شیراز روون بیاد تا چهار ماه اول )آروغش رو بگیر یادت نره سطح زیر از سینه تا سر یکم بالا باشه که رفلاکس نکنه

ببین دمای اتاق باید ۲۲ درجه باشه با یه دست لباس نخی 

دمای اتاقو با بدن خودت نسنج تو زایمان کردی خون از دست دادی بیشتر سردت میشه اون درحال رشده تقسیم سلولی تو بدنش انجام میشه حرارتش خیلی بالاتر از بدن توعه .

دستکش و کلاه و جوراب هم نمیخواد 

درصمن بچه ها نیاز به اب دارن تشنشون میشه حتما باید اب جوشیده سرد شده بهش بدی 

حالا نگی وای کوچولوعه مگه میشه اب داد 

بله بچه نیاز به اب داره مخصوصا وقتی هوا رو به گرما میره 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد